fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Vijećnik iz Srebrenika hit na internetu – Za govornicom nikad nisam iznio nijednu istinu!

Autor: Dnevno.ba

SREBRENIK - Vijećnik Stranke demokratske akcije (SDA) u Gradskom vijeću Srebrenika Nirmel Muratović zbog lapsusa za govornicom postao je hit na interetu.

Nepravilno izražavanje političara na svim nivoima vlasti, nažalost, nije rijetkost u Bosni i Hercegovini, a jedan od posljednjih primjera nam dolazi iz Gradskog vijeća Srebrenika.

Na jednoj od ranijih sjednica vijećniku SDA Nirmelu Muratoviću se lapsus dogodio dok se za vijećničkom govornicom osvrtao na svoj dosadašnji rad i to da uvijek govori ono što misli, prenosi Klix.ba.

“Ja ne želim zaista nikog da optužim. Za govornicom, kad god sam izaš’o, ja uvijek kažem ono što mislim. Ovdje za ovom govornicom nisam iznio nikad nijednu istinu i da ne mislite…”, kazao je Muratović kojeg su smijehom prekinule ostale kolege vijećnici.

Nakon ovih riječi uslijedila je pauza, a smijeh vijećnika prekinuo je predsjednik Gradskog vijeća koji ih je pozvao da ne ometaju Muratovića u njegovom izlaganju.

Snimak njegovog izlaganja ubrzo se proširio i društvenim mrežama, izazvavši smijeh građana.

Ovaj političar iz Srebrenika široj javnosti postao je poznat prije nekoliko dana nakon što je Klix.ba objavio informaciju da je osuđen na tri mjeseca zatvora zbog fizičkog napada na nogometnog suca Murisa Mehinovića iz Lukavca.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=FjDRTj48Ack&feature=emb_logo

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});