fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Instagram

Ana Maria Marković: Čujem se s Neymarom, u kontaktu smo

Autor: dnevno.ba

Ana Maria Marković u osam mjeseci došla je do milijun pratitelja.

Hrvatska nogometna reprezentativka Ana Maria Marković prije samo godinu dana bila je kao i većina njezinih kolegica u svijetu nogometa.

No, dolaskom u medije i na društvene mreže, hrvatska nogometašica doslovno je preko noći postala slavna. U veljači ove godine dala je intervju za Dnevnik Nove TV, a tad je imala 70 tisuća pratitelja na Instagramu, no osam mjeseci kasnije ima milijun pratitelja.

Marković je postala prava senzacija u svijetu ženskog nogometa, a odlično igra i na terenu za švicarski Grasshoppers.

Instagram

Hrvatska nogometašica tako je dala intervju za švicarski 20Minuten i otkrila da joj se javio Neymar.

”Želim još ostati u Švicarskoj. Još nisam spremna za odlazak izvan države, ovdje me jako cijene”, započela je Marković pa dodala:

”Imam ponude iz engleske i njemačke nogometne lige, a najviše me zanima odlazak u Englesku”, rekla je hrvatska nogometašica.Potom je komentirala i reprezentaciju Hrvatske, koja nije u svjetskom vrhu, a malo je i kritizirala odnos prema djevojkama u Hrvatskoj.

”Momčad je vrlo jaka, ali infrastruktura za žene uopće ne postoji. Ima jedan primjer koji pokazuje razliku između muškog i ženskog nogometa. Morale smo nositi mušku odjeću za treninge koja je stara godinama, dresovi su muškog kroja i meni osobno nedostaje poštovanje prema ženama u nogometu. S druge strane, imamo sjajne igračice, poput Ivane Rudelić (FC Bayern München) i Leonarde Balog (FC St. Pölten).

Brazilski nogometaš Neymar zapazio je hrvatsku nogometašicu na Instagramu i odlučio joj se javiti, uz to joj i lajka fotografije. Marković otkriva da je u kontaktu sa zvijezdom PSG-a, a pokušat će s njim popularizirati ženski nogomet.

”U kontaktu sam s nogometašima, ipak radimo isti posao. Dopisujemo se, ali samo na nogometnoj osnovi. Neymar je izvanredan nogometaš. Nadam se da ću ga uspjeti nagovoriti da podrži ženski nogomet i da će moći odraditi svoj dio posla i izvan terena u cilju popularizacije ženskog nogometa”, završila je Ana Maria Marković.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});