fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

BILA JE OLIČENJE LJEPOTE U javnost procurila snimka njezina uhićenja, NITKO ne shvaća što se dogodilo zvijezdi kultne ‘Dinastije’

Autor: dnevno.ba

Svi se sjećamo prelijepe, nježne i voljene Krystle Carrington iz serije “Dinastija” koju je tumačila plavokosa glumica Linda Evans.

Ovoj dami, ta je serija donijela nevjerojatnu slavu, ali i pet nominacija te jedan osvojeni Zlatni Globus.

Zbog ove je uloge postala jedna od najvećih ikona pop kulture osamdesetih, a i dan danas, gotovo četrdeset godina od početka snimanja serije, nitko ne zaboravlja dobru i vjernu Krystle.

Tada je smatrana za jednu od najljepših i njapoželjnijih žena svijeta, sa ledenoplavim očima, platinasto plavom kosom i raskošnim stilom. Zanimljivo je da su je ovi epiteti pratili i godinama kasnije.

Nakon “Dinastije” praktički se povukla iz glume, a snimila je tek nekoliko malih i nezapaženih uloga te se zbog toga rijetko pojavljivala u javnosti, ali i u tim je prilikama uvijek izgledala odlično.

Mediji su uglavnom tvrdili da je ova glumica lijepo ostarila te da i dalje plijeni pažnju, no sve se promijenilo 2017. godine kada je u javnost procurila snimka njezina uhićenja.

Godinama se borila s ovisnošću o lijekovima protiv bolova, 2014. je uhićena zbog prebrze vožnje pod utjecajem opijata. Tada je i nastala sporna snimka na kojoj nema ni grama šminke te je pod vidnim utjecajem nekih supstanci, ali je ta snimka vješto skrivana sljedeće tri godine. U trenutku kada je procurila snimka, to je bio pravi “bum”. Naime, pokazala je sasvim drugačiju Lindu koju gotvo nitko ne bi prepoznao.

No, za sve postoji objašnjenje. Glumica je godinama patila od neopisivih bolova u leđima, koji su bili toliko jaki da je na momente pomišljala oduzeti si život, a to ju je natjeralo na neumjerenu upotrebu medicinskih sredstava. Uz to, godinama je patila od depresije, a kasnije se zbog terapija i agresivnog liječenja problema sa leđima suočila i s gubitkom kose, zbog čega je morala nositi periku, piše Žena.blic.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});