fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Dragan Matic / Cropix

Bolna ispovijest Harisa Džinovića o razvodu: ‘Ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna’

Autor: Dnevno.ba

Vijest o rastavi braka između pjevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne dizajnerice Meline Džinović, izazvala je iznenađenje među javnošću. Iako su mediji pisali o završetku njihove veze, par nije do sada komentirao situaciju. Prvi put pred kamerama, Haris je otkrio što je dovelo do raspada njihovog braka.

”Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju.. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna”, ovim je riječima Haris Džinović prekinuo medijsku šutnju i prvi put progovorio o razlogu kraha braka s 30 godina mlađom modnom kreatoricom Melinom za InMagazin.

”Kažu ljudi da je razvod poslije smrti najteža stvar.. Ja bih to malo demantirao”, rekao je Haris pa objasnio: ”Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom”, zaključio je kratko. Podsjetimo, Haris je Melinu upoznao 2003. godine. Nakon što ju je ugledao u jednoj kafani u rodnom Sarajevu, nije bio miran dok nije dobio njezin broj telefona.

dzinovic3-250510.jpg
Foto: Dragan Matic / Cropix

‘Oni su poprilično veliki, nije im to lako palo’

Vjenčali su se nakon 11 zajedničkih godina u Dubrovniku na spektakularnoj jedrilici dugoj 88 metara. Ipak, bračni brodolom nije ga slomio. Jedrima punim iskustva uspješno plovi dalje. ”Inače bi sjedio kući, tugovao, ne bih pjevao, ne bih išao po koncertima, ne bih radio, ne bih se smijao…”, kaže.

U ovom trenutku, poput svakog oca, Haris najviše razmišlja o djeci. ”Oni su poprilično veliki, nije im to lako palo”, kaže. Kći Đina napunila je 20 godina, a sin Kan 18. Dok Đini ne smeta medijska pozornost, njezin je brat nešto više samozatajan. ”On studira, voli financije, lovu, ekonomiju… Odličan je student, čista desetka, vidjet ćemo što će bit od njega”, rekao je.

Harisova kći Đina je jako popularna na društvenim mrežama, što on kaže na taj trend influencerstva, evo što on kaže: ”Pa mislim, to je njihov život, njihovo vrijeme u kojem žive. Ja u to nit želim da se miješam, nit se baš razumijem pa da se petljam. Jednostavno sve što ide normalnim tokom, ja podržavam.”

Foto: Tonci Plazibat / CROPIX

‘Ne zanimaju me godine’

Kralj meraka možda je starog kova, no i danas puni dvorane obožavateljima svih generacija. Pred njim je velik nastup u zagrebačkoj Areni 23. listopada povodom 40 godina karijere. Postoji ta posebna ljubav između Harisa i zagrebačke publike koja traje dugi niz godina. ”Bogami da kažem, postoji. Očigledno to zagrebačkoj publici jako prija pa me često zovu tu. Oni su sretni i ja sam”, kaže.

Iako je ušao u 73. godinu života, Haris se vodi onom: godine su tu da se žive, ne da se broje. ”Nemam ja kompleksa godina, ne zanimaju me godine, bitnije mi stanje uma i stanje organizma. Ako je dobar, onda godine nisu važne, nisu ni bile kad sam imao 20 ili čak 30 manje”, dodaje pjevač.

Neda Ukraden luksuznu vilu u Imotskom iznajmljuje i papreno naplaćuje: Nema momačkih i djevojačkih zabava

”Tenis, putujem, vozim desetine hiljada kilometara, pjevam nekad i po tri, četiri koncerta dnevno, što reć…”, otkriva. Poznat je po tome da ste veliki gurman. ”Uff, koje je omiljeno, tko će to sad naći… Omiljeno jelo mi je dobro jelo. Dobro spremljeno po svim standardima, to”, rekao je, a ovako je opisao svoje kulinarske vještine. ”Odlične, izvanredne. Od ponedjeljka Jamie Oliver ide na biro”, rekao je. U listopadu nećete bit u prilici kušati njegova jela, ali zato smo sigurni da će Haris u zagrebačkoj Areni utažiti glad svima onima željnima njegove pjesme.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});