fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Brad Pitt ljubomoran na svoju bivšu Gwyneth Paltrow zbog načina na koji se razvela od pjevača Chrisa Martina! I on želi takav razvod!

Autor: dnevno.ba

Brad Pitt je, navodno, ljubomoran na to kako je njegova bivša djevojka, glumica Gwyneth Paltrow, podnijela razvod od pjevača Chrisa Martina. Naime, prije nekoliko godina Paltrow je dospjela na naslovnice nakon što je objavila da su se ona i Martin nakon 13 godina braka odlučili ‘svjesno‘ razdvojiti, čime je htjela naglasiti da su ovu odluku donijeli ravnopravno i u miru.

Izvor za Life & Style rekao je da Pitt osjeća da se glumica poslužila pravim izrazom za razvod, jer je ovo uostalom, pravi način za rješavanje sukoba između bivših partnera. Pitt također, navodno, vidi kako Paltrow i Martin uspješno odgajavaju svoju djecu, iako su razvedeni, a to je nešto  što on želi svim srcem već četiri godine, s obzirom na to da se Jolie i on ne mogu složiti ni oko čega. Do danas još uvijek nisu postigli sporazum o skrbništvu nad svoje petero malodobne djece.

Prema  medijskim izvješćima, nova sudska rasprava između Pitta i Jolie započela je u listopadu, no konstantno nailaze na nove preopreke u dogovoru, pogotovo nakon što je Jolie pokušala ukloniti suca iz njihovog slučaja. Tako mnogi i dalje tvrde da se Angelina zavjetovala da će mučiti Pitta sve dok može. Uostalom, ona ne želi da njezin bivši suprug ima skrbništvo nad njihovom djecom.

Iako su se razveli 2016. godine, i dalje se prepiru oko skrbništva nad svojom djecom. Prema Us Weeklyu, Pitt je tražio 50/50% pravnog i zajedničkog skrbništva nad Paxom, Zaharom, Shiloh, Vivienne i Knoxom. Međutim, Jolie je odbila podijeliti skrbništvo nad djecom jer traži puno skrbništvo. Na taj način, oni mogu putovati izvan zemlje ne tražeći Pittovo odobrenje.

U međuvremenu, Pitt i Paltrow i dalje su prijatelji. Prema Cosmopolitanu, Paltrow i Pitt uspjeli su zadržati prijateljstvo i nakon burnog razdvajanja. Bivši partneri su bili u vezi od 1994. do 1997. i također su se u jednom trenutku zaručili. Međutim, glumica je prekinula zaruke s Pittom nakon što je shvatila da je još uvijek premlada za udaju. 2015. godine Paltrow je o svojoj vezi s Pittom otvoreno progovorila u intervjuu tijekom emisije The Howard Stern Show. Glumica je priznala da se uplašila te se osjećala kao dijete, a kao takva još nije bila spremna za udaju. Također je osjećala da je Pitt jednostavno predobar za nju te je priznala da su se u vezi suočavali s nekim problemima. Naime, bilo je glasina da ju je Pitt varao.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});