fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Cult Band i Željko Bebek predstojeće subote imaju zajednički nastup u Austriji

Autor: Dnevno.ba

SCHWANENSTADT - “Cult Band”, pop rock sastav iz Austrije, koji pravi najbolje zabave u ovoj zemlji i širom Europe, a sve češće nastupa s velikim glazbenim imenima iz BiH, intenzivno se priprema za spektakl Zdravka Čolića 4. ožujka u Beču. Prava uvertira za ovaj koncert bit će njihov nastup sa rock legendom Željkom Bebekom u subotu 18. veljače u austrijskom gradu Schwanenstadt.

“To će biti jedna prava rock and roll fešta! Organizator događaja je Top konzerti Austrija na čelu s Nerminom Lukovićem koji ustrajava da u tom dijelu Austrije održi našu rock kulturu. S Bebekom se nismo sretali ranije. Iako sviramo dosta pjesama iz njegovog repertoara na koncertu nećemo svirati nijednu od njih. Razlog je jednostavan – Bebek je ipak institucija koja se treba poštovati. Kad je on već tu, zašto da ne uživamo u njegovim fenomenalnim izvedbama” – poručuju iz “Cult Banda”.

bebek-ulaznica16022017

Profesionalnost i kvalitet ovog sastava odavno je prepoznat u Austriji, te ne uspijevaju odgovoriti i udovoljiti brojnim pozivima za nastupe.

“Drago nam je da nas organizatori prepoznaju kao ozbiljan bend. To nam je jak vjetar u leđa, koji nas tjera da svakim danom budemo bolji. Nastupi s velikim zvijezdama poput Zdravka Čolića, Željka Bebeka, “Crvene jabuke”, “Mostar Sevdah Reuniona”, s kojima smo svirali prošle godine, a sve njih jako poštujemo, su dobra iskustva koja u našem poslu puno znače. Za sada ne planiramo duete s nekim od njih jer smo orijentirani na naše pjesme. U planu je možda neka turneja, ali to je još uvijek u fazi pregovora” – kaže Salko Agović, basista “Cult Banda”.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});