David i Victoria Beckham vjeruju da su bili zaraženi koronavirusom

Autor: dnevno.ba

Slavni britanski par David i Victoria Beckham navodno vjeruju da su bili zaraženi koronavirusom u martu te se plaše da su zarazili i mnoge druge ljude.

David i Victoria su se razboljeli u martu, nekoliko sedmica nakon što je uveden karantin, a za to vrijeme su bili na nekoliko javnih događaja sa svojom djecom, Brooklynom, Romeom, Cruzom i Harper.

“David je bio u Miamiju te je obavljao poslove za svoj klub Inter, dok je Victoria s djecom stigla kako bi mu pomagala. Bili su na nekoliko događaja, rukovali su se i ljubili s fanovima, a potom su se vratili u London. David se počeo osjećati loše, a Victoria je imala problema s upalom grla i visokom temperaturom”, izjavio je neimenovani izvor za The Sun.

Insajder tvrdi da su se razboljeli i članovi njihovog tima, uključujući tjelohranitelje, vozače i asistente te da su bili u lošem stanju.

“Victoria se uspaničila i cijelu porodicu je držala u karantinu duže od dvije sedmice kako bi smanjila rizik od prenošenja zaraze. Bile su to teške sedmice”, dodao je izvor.

U martu su David i Victoria gledali utakmicu Inter Miamija u Los Angelesu, a organizovali su i proslavu 21. rođendana njihovog sina Brooklyna 4. marta kada je nastupao britanski reper Stormzy.

Također, tokom istog mjeseca su bili u kontaktu sa slavnim prijateljima Emmom Bunton, Evom Longorijom i Liv Tyler.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI