fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Evo kako je Kate Middleton dva puta spasila princa Williama u vrijeme njegovih najvećih životnih kriza! To je ljubav!

Autor: dnevno.ba

Kate Middleton je oduvijek bila prekrasan sustav podrške princu Williamu. Zapravo, kraljevski stručnjaci uvjereni su da je to jedna od najboljih osobina supruge budućeg kralja. Prije mnogo godina Middleton je već pokazivala znakove da će podržati princa Williama bez obzira na sve, a kraljevski biograf Christopher Wilson detaljno je objasnio kako je to izgledalo dok su William i Kate bili još samo dečko i cura. Tijekom razgovora s The Australian Women’s Weekly, Wilson je rekao da je princ William na svom životnom putu došao na raskrižje već dok je studirao. Budući se kralj mučio na kolegiju povijesti umjetnosti i razmišljao je o prestanku slušanja ovog kolegija. No, Middleton ga je ohrabrila da se umjesto toga prebaci na zemljopis.

Prema Wilsonu, princ William zauvijek je zahvalan Middleton što ga je spasila tijekom te krize, a to je bio  jedan od mnogih trenutaka kada je osjetio da je Middleton zaista ta za njega. Kraljevski je biograf također rekao da je bilo vremena u kojima je Middleton služila kao terapeutkinja princa Williama jer je prolazio kroz duševne boli. U jednom je trenutku vojvoda od Cambridgea osjetio da svi od njega očekuju previše te se sklonio u Kateino naručje.

Trenutačno se, gotovo desetljeće nakon što su svoju vezu okrunili brakom, princ William i Kate intenzivno pripremaju za buduće uloge britanskog kralja i supruge kralja. Prema Us Weeklyu, vojvotkinja od Cambridgea planira modernizirati monarhiju kad dođe vrijeme da ona i princ William vode zemlju. Primjerice, ona će se, navodno, usredotočiti na korištenje društvenih mreža kako bi dosegla širu publiku. No Middleton će se također pokušati riješiti zastarjelih pravila i protokola koje kraljevska obitelj još uvijek koristi.

Autor knjige ‘Bitka braće’, Robert Lacey otkrio je da princ William također ima neke vrlo hrabre ideje za period kada će postati kraljem. Međutim, kraljica Elizabeta, navodno, nije oduševljena kada od dvorjana iz palače saznaje kako se njezin unuk hvali svojim planovima.

2009. godine kraljevska autorica Katie Nicholl detaljno je opisala razgovor koji je vodila s princem Williamom. William joj je tad rekao da želi postati više od ukrasa kad postane kralj jer mu je cilj napraviti razliku.

Nažalost, proći će još nekoliko godina prije nego što bi princ William i Middleton mogli biti na čelu monarhije. Napokon, kraljica je i dalje vladajući monarh, a nakon što ona umre, princ Charles bit će biti okrunjen za kralja.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});