fbpx

(FOTO) ‘KAO IZ MOKRIH SNOVA’ Svidjela vam se gola Seve? Za trostruku Karleušu popijte tabletu za srce i duboko udahnite!

Autor: dnevno.ba

Srpska pjevačica Jelena Karleuša svojim modnim izdanjima oduševila je i brojne svjetske zvijezde, a nerijetko smo mogli primijetiti kako su neke od njih zbilja izgledale kao njene kopije, na što je i sama znala skretati pažnju.

Čak i kad se pojavi u nekom jednostavnijem izdanju, ova pjevačica izaziva ogromnu pozornost, no ono što je posljednje “servirala” na svom Instagram profilu, teško će se moći zaboraviti!

Iako nije u potpunosti gola, mnogi si itekako mogu zamisliti kako bi izgledala i da i ono malo što je na njoj ostalo skine. No, zna Jelena da je ovako “slađe”.

U seksi sportskom izdanju možda će vam se malo i pomutiti razum, jer nećete vidjeti jednu, nego tri Jelene, zasigurno mnogima želja iz snova!

“Žena kao vino, što starija to bolja”, “Boginja”, “Tri najveće bombe na estradi”, pisali su joj pratitelji ispod fotografije koja je u svega sad vremena prikupila više od 60 tisuća lajkova!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI