fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Filip Kožul / Fena

FOTO Otvoren prvi Beer Fest u Ljubuškom, posjetitelji mogu uživati u preko 40 vrsta piva

Autor: Fena

Dvodnevni Beer Fest Ljubuški u sklopu kojega posjetitelji imaju prigodu kušati više od 40 vrsta piva otvoren je u petak u tom gradu.

Osim bogate ponude piva gdje će se moći kušati preko 40 vrsta piva od različitih pivovara, od kojih organizatori posebno ističu šest pivovara iz domaće radinosti, tu je i Lounge zona u kojoj će se posjetitelji moći okušati u raznim zabavnim igrama poput stolnog nogometa, flipcupa i ostalih pivskih igara.

Na festivalu će se u sklopu Food cornera moći probati i vrhunski burgeri, kobasice i finger food koje će za posjetitelje pripremati neki od najboljih domaćih streetfood majstora.

Mario Mandić, jedan od organizatora spomenutog događaja otkrio je po čemu je Beer Fest Ljubuški jedinstven i zašto ga vrijedi posjetiti.

– Festival je jedinstven po velikom broju vrsta piva i ovakav festival nije viđen u okruženju. U ponudi je veliki broj svjetskih brandova piva i mnogo vrsta craft piva koje će oduševiti posjetitelje. Pored toga, imamo bogatu ponudu hrane i fan zonu koja je po svome sadržaju zanimljiva jer se može igrati stolni nogomet i beer pong, a i osvojiti vrijedne nagrade – rekao je Mandić.

Također je izrazio zadovoljstvo velikim brojem posjetitelja na prvoj večeri festivala.

– Zadovoljni smo otvaranjem ovog festivala i posjećenosti prve večeri. Očekujemo da će ovo prerasti u jednu dobru tradiciju i više se popularizirati kroz godine – naglašava Mandić.

Dodao je kako im je i vrijeme išto na ruku, no da su za svaki slučaj, u slučaju kiše, imali opciju postavljanja velikog šatora kako bi svi posjetitelji mogli nesmetano uživati na Beer Festu.

U glazbenom dijelu festivala ovog prvog dana nastupili su širokobriješki bend Rock trajanja, a nakon njih Vinko Ćemeraš i Talvi Tuuli.

Kako su ranije izvijestili organizatori, subota, 3. rujna, rezervirana je za Zabranjeno pušenje i Nešto između.

Organizatori Beer festa su Turistička zajednica Grada Ljubuškoga u suradnji s JP Parkovi d.o.o. Ljubuški i Udrugom Manifest iz Širokog Brijega.

Autor: Fena
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});