FutureA festival ponovno u Čapljini

Autor: Dnevno.ba

ČAPLJINA - Udruga Out ofArea iz Nizozemske i ove godine organizira FutureA festival za djecu, koji će se 29.05. održati u Čapljini.

Vođeni iznimnim interesom i brojem djece koji su nazočili festivalu te prošlogodišnjim pozitivnim iskustvom, grad Čapljina – gradonačelnik će i ove godine biti domaćin festivala FutureA.

Tri FutureA autobusa s volonterima i više kamiona igračaka posjetit će tako ove godine Čapljinu 29.5., te Fojnicu 25. 5., Travnik 27.5. i Jajce 28.5..

Djeca će sa svojim učiteljima i roditeljima moći uživati u više od 40 radionica koje će FutureA organizirati na Trgu kralja Tomislava u Čapljini.

Likovi iz bajke, Snjeguljica, Nada theDog, klaun Keppie, Sirena Hana i Jack Sparrow poželjet će dobrodošlicu svoj djeci na festivalu. Djeca će moći isprobati glazbene instrumente, a razne kreativne radionice kao što su ples, igre loptom, ribolov, XXL Twister, vježbe kreativnosti izrade narukvica, crtanje majica, bojenje lica također će uljepšati dan u Čapljini.

Za aktivniju djecu, biti će postavljen toranj za penjanje, potezanje konopa, dvorci za skakanje i sportska traka.

FestivalFutureA je besplatan za sve njegove posjetitelje, te je glavni cilj da djeca i njihove obitelji taj dan uživaju u igri, stvaranju, kretanju i zabavi na Trgu kralja Tomislava u Čapljini.

Ovom prilikom grad Čapljina – gradonačelnik, domaćin FutureA festivala poziva svu djeca od 6 do 16 godina i sve škole Hercegovačko-neretvanske županije na još veći i bogatiji FutureA Festival.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI