fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

George Clooney otkrio zašto je bitno da njegov sin ne dobije COVID! ‘To bi moglo dovesti Aleksandera u ozbiljnu opasnost ako se ikad zarazi smrtonosnim koronavirusom’

Autor: dnevno.ba

Ne može se poreći da je George Clooney do danas ostao jedan od najtraženijih glumaca u Hollywoodu. Iako je tijekom godina uspio zadržati status zvijezde, glumac se također morao nositi s nekoliko kontroverzi i problema koji mu se neprestano bacaju pred noge. Tako se spekuliralo kako je Georgeov brak s Amal Alamuddin posljednjih godina dotaknuo dno te da će se vjerojatno uskoro razvesti. Međutim, niti jedan tabloid nije uspio dokazati da su ove glasine istinite. Dapače, glumac se u zadnje vrijeme više nego do sad otvorio po pitanju svog braka, ali i roditeljstva.

Tako je nedavno otkrio razlog zbog kojeg je bio izuzetno oprezan tijekom pandemije COVIDA-19. George je otkrio da njegov sin Alexander ima astmu, a to bi moglo dovesti Aleksandera u ozbiljnu opasnost ako se ikad zarazi smrtonosnim koronavirusom. Zbog toga su George Clooney i Amal Alamuddin odlučili ne napustiti svoje blizance niti u jednom trenutku, pogotovo jer  se svijet i dalje suočava s globalnom zdravstvenom krizom. Par je otkazao sve svoje poslovne obveze kako bi bili sigurni da će Alexander i njegova sestra blizanka Ella ostati zaštićeni i sigurni.

George Clooney također je rekao za The Guardian da svojim blizancima daje dovoljno prostora da pogriješe i pritom uče iz svojih pogrešaka. Zvijezda je čak podijelila s publikom da su mu njegovi vlastiti roditelji učinili brojne stvari koje ne želi da Alexander i Ella dožive. George je izjavio i da je u prošlosti imao loše navike i ponašanja koja treba zaustaviti na vrijeme.

Na pitanje o tome kako je prošao razdoblje tijekom karantene, George Clooney zaključio je da je 2020. bila loša godina za sve. Međutim, rekao je da je imao sreće što je postao uspješan na novom polju svog života, pritom se referirajući na brak s Amal i ulogu oca. Čak je izjavio da je zahvalan što ima dom s dovoljno prostora u kojem se može šetati vani, a da pritom ne napusti njihov kompleks.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});