fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Dragan Matic / Cropix

Haris Džinović se i službeno razveo: ‘Melina je nikakva žena, iskorištavala me za novac’

Autor: Dnevno.ba

Pjevač Haris Džinović u četvrtak se u prostorima Prvog osnovnog suda u Novom Beogradu službeno razveo od modne dizajnerice Meline Džinović.

Kralj narodne glazbe je nakon izlaska s ročišta, na kojem se dizajnerica nije pojavila, između ostaloga, istaknuo da se Melina družila sa ženama sumnjivog morala.

“Ona je jedan period bila potpuno u redu, nešto se dogodilo s njom. Neki kvrc u glavi. Puno druženja sa ženama sumnjive prošlosti i morala. Ukazao sam joj na sve to, ona je rekla da nije to tako. Rijetko postoji žena koja prizna svoju krivnju i ispriča se, prizna svoju pogrešku. Ona se nikad nije ispričala”, rekao je Haris za Kurir.

Foto: Tonci Plazibat / CROPIX

‘Melina je nikakva žena’

Osim toga, Džinović je po završenom ročištu okupljenim medijima rekao da je Melina “nikakva žena te da ga je samo iskorištavala za novac”.

“Pitajte nju zašto nije došla, ja nemam nikakvo saznanje. Dvije strane su bile suglasne, sutkinja je to prihvatila i dala je presudu. Službeno sam razveden. Osjećam se odlično. Ovo je potpuno normalna stvar, nema razloga za slavlje, ljudi su se dogovorili da ne žive zajedno. Podrška sina puno mi znači. Ne vjerujem ženama. Melina je nikakva žena”, ljutito je izjavio.

Prije nego što je napustio ročište, izjavio je kako je sam kriv što se oslonio na tuđu savjest: “Sama je rekla da je materijalist, nju zanimaju samo pare. Ne zanima me s kim me varala, sin je jako ljut na nju. Nisam žalio ni dinara na nju, sve sam joj kupovao, materijalist je”, zaključio je pjevač.

Razvodi se Dragana Mirković! Nakon 25 godina njenom braku s biznismenom došao je kraj

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});