fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

HRT predstavio svoje nove adute, svi su gledali Severinu u haljini s prorezom

Autor: Index.hr

ZAGREB - Severina, dronovi i britke dosjetke Daniele Trbović obilježili su predstavljanje jesenske sheme HRT-a pod nazivom "Jesen u mom domu – dom je tamo gdje je HRT".

Iako je prezentacija, koju je uz Danielu vodio Mirko Fodor, bila skromnija nego lani, ove su godine HRT-ovci doveli Severinu Kojić koja je otpjevala dvije pjesme.

“Kako žena izgleda, jesu to njezine noge?” našalila se Daniela.

Glavni urednik HTV-a Bruno Kovačević rekao je da se godinu i pol dana radilo na ovoj programskoj shemi, koja će početi 16. rujna.

Glavni aduti HRT-ove produkcije su “Petkom s Danielom” koju će voditi Danijela Trbović, “Kuhan i pečen” koji vodi tandem Ana Vučak Veljača i David Skoko, “Volim Hrvatsku” s Fodorom i Braćom Navojec koji će se emitirati sedmu sezonu za redom, “The Voice” čiji su voditelji Iva Šulentić i Ivan Vukušić, “Tko želi biti milijunaš” na čijem će čelu ponovno biti Tarik Filipović te Zvijezde pjevaju i Dora.

 

“Britanci imaju golog kuhara, a mi imamo tetoviranog”, najavila je Daniela Davida Skoku, koji je otkrio da su se showu kuhala “krasna jela, a kandidati su razigrani, od naprednih vegana do nazadnih mesojeda”. Publika je potom vidjela najavu showa koju je snimila Vučak Veljača u kratkim hlačama.

“Mirko, da ti dođeš u kratkim hlačama ne bi te pustili u zgradu”, britko je nakon toga iskomentirala Daniela.

Za dozu ozbiljnosti pobrinula se informativna redakcija koja je najavila da su spremni za predsjedničke izbore, hrvatsko predsjedanje Vijećem Europske unije te projekt Rijeka prijestolnica kulture. Prezentacija budućeg rada Informativnog medijskog servisa bila je impresivna, a za snimanje Marte Šimić Mrzlečki na Bandićevim fontanama digli su se i dronovi.

Gledatelje će na HRT-u dočekati General, Novine, Svećenikova djeca, Nestali, te domaći filmovi: Moj dida je pao s Marsa, Duboki rezovi. Od domaćih dokumentarnih serija tu su Cuba si, Cuba no, Predsjednik, Najveće svjetske fešte, Apsurdistan, Uskoci, Opstanak, Liječnici političari.

Kad je riječ o stranim serijama tu su Amerikanci, McMafia, Medici Masters of Florence, Berlin Babylon, Anna Karenina – Vronsky Story, Kuća od karata, Aplle Tree Yard, Igre prijestolja, Sluškinjina priča. Od stranih filmova izbor je pao na Greben spašenih, Lava, odred za baštinu, 16 blokova, Starsky & Hutch, Lincolna, 127 sati, Dozvolu za male Fockere i Čovjeka zvanog Hrabrost.

Viki Ivanović najavio je praćenje Ljetnih olimpijskih igara koje će održati u japanskom glavnom gradu Tokiju od 25. srpnja do 9. kolovoza 2020. godine, a Stjepan Balog bogat nogometni sadržaj.

Autor: Index.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});