fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

I Brad Pitt priznao da je imao poteškoća s udvaranjem! No, danas ne samo da ih nema, već je spreman uništiti Angelinu!

Autor: dnevno.ba

Brad Pitt postao je slavan sredinom devedesetih nakon pojavljivanja u nekoliko velikih holivudskih filmova, a u zvjezdanu slavu posebno ga je lansirao film ‘Thelma i Louise’ iz 1991. u kojoj su glumile tada već ostvarene glumice Geena Davis i Susan Sarandon. Od tad suvereno drži titulu najzgodnijeg muškarca ne samo u Hollywoodu, već i na svijetu, a o tome da je opaki zavodnik da i ne govorimo.

No, zanimljivo je da se čak i holivudski zavodnici nekad bore s osvajanjem pa je tako Brad priznao da mu je prvi poljubac u životu ostao u gorkom sjećanju. Čast da bude prva djevojka koju je slavni glumac ikad poljubio, pripala je njegovoj susjedi Lisi i to kada je Brad imao devet godina. Poljubili su se u susjedovoj garaži, no Brad se nakon tog čina toliko uplašio da je počeo trčati te je pobjegao doma.

No, ako je suditi po romantičnim scenama koje je snimao tijekom karijere, a i po nedavnom ljubakanju nasred aerodroma s njemačkom manekenkom Nicole Poturalski, koju je odveo na romantično putuvanje u Francusku, Brad je brzo zadobio povjerenje u sebe i s lakoćom je nadišao nekadašnju sramežljivost.

Da je danas samouvjereniji nego ikad, i to ne samo u ulozi ljubavnika, već i oca, svjedoči najnovija parnica koju je imao s Angelinom, kako prenosi portal Entertainment Times. Naime, Angelina je još prije zatražila izuzeće suca Johna W. Ouderkirka koji vodi njihov slučaj zbog toga što je Brad u dobrim odnosima s dotičnim, odnosno njegovi odvjetnici jesu. Taj zahtjev joj je upravo odbijen, što Bradu daje izuzetnu prednost jer sad on traži punopravno skrbništvo nad djecom, što je nešto na čemu je Angelina inzistirala sve ovo vrijeme te je čak planirala s djecom preseliti u Europu.

Zanimljivo je inače da je isti sudac vjenčao Angelinu i Brada 2014. godine u Francuskoj, na istom imanju na koje je nedavno vodio Nicole.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});