fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

JACKIE CHAN: Nikada si neću oprostiti to što sam uradio dvogodišnjem sinu!

Autor: Jutarnji list

NEW YORK - Hongkonški majstor borilačkih vještina, glumac i redatelj Jackie Chan (64) u svojoj je autobiografiji "Nikad ne odrastite" otkrio da se tijekom života borio s ovisnošću o alkoholu te da je jednom prilikom svog sina Jayceeja Chana bacio s jedne strane sobe na drugu, piše CNN.

Knjiga “Nikad ne odrastite” prvi je puta objavljena 2015. godine na kineskom, a u utorak je objavljen njezin engleski prijevod. Chan u njoj priznaje da je u ranim danima svoje karijere posjećivao prostitutke te pojašnjava kako je njegova slava utjecala na njegov privatni život.

Zvijezda hongkonških akcijskih filmova kao što su Policijska priča, Božji oklop i Legenda o pijanom majstoru te međunarodnih uspješnica kao što su Gas do daske, Šangajsko podne i Slučajni špijun kaže da mu je slava udarila u glavu te da je jednom prilikom 500 tisuća američkih dolara potrošio na satove za svoj hongkonški kaskaderski tim.

“Došepurio sam se (u trgovinu) i rekao: “Pokažite mi svojih deset najboljih satova. Jesu li to najskuplji? S najviše dijamanata? Dobro, uzet ću sedam… Stavit ću ih odmah”, Chan piše u svojoj autobiografiji.

Glumac otkriva da je bio sklon destruktivnom ponašanju. “Stalno sam se vozio pijan. Ujutro bi skršio svoj Porsche, predvečer Mercedes. Cijele sam dane provodio u magli”, napisao je Chan i dodao da je fotoreporterima koji su htjeli fotografirati njegove uništene automobile prijetio batinama. “Za svaku fotografiju koju napravite dobit ćete jedan udarac šakom u glavu”.

“Bio sam baš neprijatna budala”, piše Chan u autobiografiji, inače svojoj drugoj nakon “Ja sam Jackie Chan” koja je izdana 1999. godine.

Glumac u “Nikad ne odrastite” piše da je jednom prilikom svog sina Jayceeja Chana kao dvogodišnjaka u napadu bijesa bacio s jedne strane sobe na drugu. “Podigao sam ga jednom rukom i zavitlao na drugu stranu sobe, gdje je udario u kauč. S obzirom na to koliko sam sile primijenio, da je udario u leđa kauča ili u naslove za ruke, moglo je biti ozbiljnijih posljedica”, povjerio se Chan čitateljima i otkrio da mu je “odmah” bio žao što je to napravio te da se zakleo da to više nikada neće napraviti.

“Ozbiljno shvaćam svoja obećanja i čovjek sam od riječi. Nikada ga više nisam udario”, tvrdi Chan. Privatni problemi obitelji poznatog glumca često su znali izaći u javnost. Njegov sin Jaycee osuđen je 2014. godine na šest mjesec zatvora zato što je “omogućavao drugima da konzumiraju drogu”. Jackie Chan je tada rekao da on sebe krivi za to jer nije “disciplinirao” svog sina.

Hongkonški je glumac otkrio da je većinu svojih primanja s početka karijere kada je radio kao kaskader i statist trošio na piće, kocku i žene. “Sjećam se kada sam prvi puta ušao u noćni klub. Bio sam sramežljiv, ali sam se svejedno ponašao kao da sam važan. Djevojka koja me posluživala – znao sam je kao Broj Devet, bila je lijepa i prijazna”, otkrio je u knjizi Chan i priznao da joj je često vraćao.

“Svake bismo se večer Broj Devet i ja stisnuli u njezin mali separe iznimno niskog stropa. Par sam puta primijetio da drugi posjetioci kluba nastoje kroz rupu u vratima vidjeti što radimo. Ta mi se mala prostorija činila kao komadić raja na zemlji.”

Engleski prijevod Chanove autobiografije na tržište dolazi nešto više od tjedan dana nakon što je njegova kći Etta Ng otkrila da se oženila za svoju djevojku, kanadsku zvijezdu društvenih mreža Andi Autumn. Etta je Chanova kći koju je dobio izvan braka s tajvanskom glumicom Joan Lin. Bivša missica Elaine Ng Ettina je majka. Chan u knjizi “Nikad ne odrastite” ne spominje svoju kćer Ettu.

Autor: Jutarnji list
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});