fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

Jelena Karleuša opet šokira, osvanula u oskudnom izdanju: Crni remeni prekrivaju samo ključne dijelove

Autor: Dnevno.ba

Srpska folk zvijezda Jelena Karleuša na regionalnoj sceni je neosporna zvijezda. Svoje obožavatelje na društvenim mrežama redovito oduševljava raznim provokativnim izdanjima, koja je sad skoro sva nadmašila sa samo dvije fotografije te ostavila fanove zaista osupnute.

Za sve one koji su pomislili kako nema što nije objavila, Karleuša je pokazala da još uvijek ima pokoji trik. Na svojem Instagram profilu objavila je dvije provokativne fotografije na kojima zauzima zavodljive poze. Odjevena jedino u crne remene koji pokrivaju strateške dijelove tijela, na glavi je nosila predimenzioniranu crnu šubaru.

Foto: Instagram

Čitav izgled upotpunila je raskopčanim crnim čizmama na petu koje su sezale do malo ispod koljena. Kao završni dodir na rukama je pak nosila crne rukavice koje su stilom savršeno odgovarale ostatku outfita. Ova modna kombinacija posebno je iznenadila fanove, koji su je po običaju stali obasipati komplimentima.

Foto: Instagram

 

“Dolazim ti kao ruska mafija”

“Koliko Karli sa crnom šubarom podsjeća na našu neprežaljenu Divnu”, “Nešto najljepše što sam danas vidjela”, “Majka ljepote”, “Turbo automatik”, “Ide maca oko tebe”, “Romane dolazim ti kao ruska mafija”, “Ludilo mozga”, “Žena bomba, prezgodna”, “Kakvo brutalno tijelo”, “Mia je amater za tebe”, poručili su joj fanovi ispod objave.

Vanna zbog outfita na meti kritika: ‘Ovakve cipele nose dame sumnjivog morala’

Podsjetimo, nedavno je Karleuša ponovno dospjela u fokus javnosti zbog komentara o Severini. Naime, Splićanka se fotografirala u skupocjenoj haljini koju je nosila prilikom jedne od emisija Superstara, gdje je bila članica žirija. Pretpostavlja se da je fotografija nastala u backstageu. Jeleni fotografija nikako nije sjela, pa je odlučila prokomentirati:

“Severina je u haljini koju sam ja željela kupiti, i sad ju je ona upropastila. Slika se u toj nekoj šupi u YSL haljini. Srećom, nisam je kupila jer je preskupa. Ta haljina košta oko 5 soma eura. Ali potpuno ju je upropastila, umjesto da je na nekom gala mjestu”, izjavila je za WTF Radio.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});