fbpx
Facebook

‘Johnny Depp bi nakon pobjede na sudu mogao postati najplaćeniji glumac u povijesti Hollywooda’

Autor: dnevno.ba

Pobjeda filmske zvijezde Johnnyja Deppa u predmetu za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Heard u srijedu preed sudom u američkoj Virginiji pomoći će mu da se vrati ravno na hollywoodsku A-listu.

Jedan konzultant iz oblasti upravljanja reputacijom čak vjeruje da će Deppova filmska karijera “skočiti u nebo” i da bi čak mogla postati “najviše plaćeni glumac ikada”.

Alexandra Villa iz In House PR-a smatra da će se Heard, također poznata glumica, i njen tim “suočiti s teškom borbom” za oporavak u bliskoj budućnosti, ali bi se također mogla oporaviti jer “Hollywood voli povratnike.”

Deppu je porota u tužbi za klevetu dodijelila deset milijuna dolara odštete i pet milijuna dolara kaznene štete, dok je Hear dobila samo dva milijuna, prenosi “Daily Star”.

Depp je tužio Heard za 50 milijuna dolara nakon što je 2018. napisala članak za “The Washington Post” u kojem je sebe nazvala “javnom osobom koja je primjer obiteljskog zlostavljanja”.

Heard je protiv Deppa podnijela protutužbu, zahtijevajući 100 milijuna dolara.

Villa, koja je tijekom dva desetljeća predstavljala zvijezde i filmove nominirane za Oscara, rekla je:

“Postoji argument da će Johnny ponovo biti jedna od svjetskih zvijezda koje se najviše plaćaju.

Njegova će karijera skočiti u nebo. On ne samo da ima srca potrošača u svojim rukama, već će možda moći odabrati i neke od najvećih filmova koji izlaze u sljedećih nekoliko godina.

Mogao bi postati najplaćeniji glumac na svijetu ikada. Johnny je zaradio hollywoodskim studijima milijarde dolara u posljednjih nekoliko destljeća. Ima 40 godina rada i projekte koje voli publika.

TV mreže puštaju filmove “Pirati s Kariba” ovdje u Sjedinjenim Amerićkim Državama opet jedan za drugim.

U očima većeg dijela javnosti, on je s vremena na vrijeme patio i razotkrio svoj život. Johnny je morao cijeli svoj život dati na uvid javnosti, dobar i loš, ali nije to učinio zbog novca, već da mu se vrati ugled”, rekla je Villa.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI