fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Kako joj priuštiti orgazam u 15 minuta

Autor: Slobodna bosna

LONDON - Istraživači s Kinsey Institute otkrili su da neke žene mogu svršiti nakon 10 do 20 minuta seksa!

A osim što će vam cijena porasti u njezinim očima, bit ću tu i više seksa za vas. Istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Sex and Marital Therapy otkriva, što možda pomalo čudi, da žene s povećanom vjerojatnošću za orgazma zahtijevaju i više vremena između plahti.

Radite svaki dan na predigri kako bi svoju djevojku doveli do cilja. Tehnički, varamo s tih 15-ak minuta vremenskog roka, ali tko ne zabije gol, to se ni ne računa, zar ne?

Oh! – minus 15 minuta: zapalite je poljupcima
Uložite najmanje tri minute od ukupnih 15 za ljubljenje. Studije na Lafayette Collegeu otkrili da ljubljenje smanjuje razinu hormona stresa kortizola, ubrzavajući vrijeme koje je potrebno da se oboje uzbudite. Dok joj ljubite usne, nagnite joj glavu na desnu stranu – znanstvenici u Njemačkoj objašnjavaju kako joj se tako čini da više brinete, te to kod nje izlučuje hormon oksitocin, zadužen za izgradnju povjerenja i poticanje bržeg orgazma.

William Cane, autor knjige The Art of Kissing, anketirao je 50.000 žena i 96 posto njih odabralo je poljubac na vratu kao savršen za predigru. Budite koordinirani – svaki put kad joj poljubite vrat, svucite joj jedan komad odjeće.

Oh!-minus 12 minuta: Dražite je svojim rukama
Još malo pa je skroz gola. “Dražite je preko tkanine”, savjetuje seksualna terapeutkinja Paula Hall. Osjećaj da je vrijeme kratko sprečava ženu da dođe do orgazma, pa se ponašajte kao da imate cijelo vrijeme svijeta. Polako premjestite svoje prste kružnim pokretima prema ulazu u vaginu.

“Mnoge žene trebaju posebnu pažnju na G-točki, klitorisu i PS-točki (nasuprot G-točke)”, kaže blogerica Emma Taylor.

Oh!-minus 10 minuta: Oralni seks
Kunilingus je najpouzdaniji put do orgazma za mnoge žene. Lou Paget, autor knjige The Big O, preporuča sljedeću metodu. “S jedne strane, podignite joj klitoris,” kaže on. “Onda ližite s jedne na drugu stranu, malo iznad klitorisa.”

Zatim postavite jedan prst na njezin perineum (područje neposredno ispod otvora vagine). Kada osjetiti njezin predorgazam kontrakcije, znat ćete da ste na pravom mjestu.
Oh!-minus 7 minuta: misionarski položaj

Studija Journal of Sexual Medicine otkriva da žena u prosjeku postiže vrhunac sedam minuta nakon penetracije. Sad je idealno vrijeme za uspon i posljednju fazu prema plovidbi.

“Izbjegavajte duboko zabadanje, krenite s klasičnim misionarskim položajem, a zatim se povucite natrag tako da baza penisa počiva na njezinom klitorisu. Neka vaš penis nježno masira klitoris, što je super za nju, ali također i pruža pulsirajući osjećaj kontroliranja. Stimuliranje G-točke i klitorisa zajedno je daleko najbrži put do orgazma”, kaže Hall.

Oh!-minus 1 minuta: Nastavite raditi to što radite
Do sada bi vaša djevojka trebala gužvati prstima plahte, ali nemojte biti u zabludi misleći da vam treba još jedan posljednji trik.

“Žene mrze previše sjeckanja i mijenjanje tehnika”, kaže Joni Frater, koautor knjige Love Her Right. “To nas ometa, i vraća naše uzbuđenje natrag na početak”, kaže Frater.

Stoga, nastavite s onim što radite, a novu tehniku ostavite za sljedeći put.

Autor: Slobodna bosna
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});