fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

KRALJEVSKA OBITELJ SE BOJALA OVAKVOG INTERVJUA: Meghan Markle otkrila strašne detalje!

Autor: dnevno.ba

Veliki intervju za CBS - Meghan Markle je u razgovoru s poznatom TV voditeljicom Oprah Winfrey razgovarala kako ju život u kraljevskoj obitelj doveo do suicidalnih misli.

Istaknula je kako u jednom trenutku više nije vidjela rješenje. Probudila bi se tijekom noći i počela razmišljati što joj se sve događa. Sve ju je to dovelo do ruba očaja, a bilo ju je strah išta priznati svom suprugu Harryju jer zna koliki je gubitak pretrpio.

Tražila je pomoć jer je željela izaći iz takvih stvari, ali kako joj je rečeno iz ljudskih resursa, iako su izrazili suosjećanje, naveli su kako ništa ne mogu napraviti jer nije plaćeni član institucije već obitelj.

Oprah je rekla u jednom trenutku da po načinu kako opisuje sve ovo je način zarobljenosti, na što je Meghan potvrdila i da jest.

Također je rekla kad je pristupila kraljevskoj obitelj da je posljednji put vidjela putovnicu, vozačku dozvolu i ključeve. Na neki način se sve okrenulo. Meghan se intezivno bori pritiskom i nadzorom te da nije primala pomoć od kraljevskih institucija.

Šokirana je bila u trenutku kada je saznala da je trudna, a da ipak njen sin neće postati princ i samim time nema zaštite kraljevske obitelji. Kada je Oprah upitala kakav je razlog, Meghan je izdvojila da je u pitanju rasa.

Cijeli intervju pogledajte ispod:

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});