fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Meghan Markle nije željela biti majka! Misle da vuče Harryja za nos i da je iskoristila britansku kraljevsku obitelj! Evo zašto!

Autor: dnevno.ba

Iako se Meghan Markle danas predstavlja kao uzorita majka, nije joj oduvijek bila želja postati majkom. Tako entertaintimes.com prenosi da je bivša glumica željela zasnovati obitelj sa svojim bivšim suprugom, producentom Trevorom Engelsonom, no nije htjela da ista broji i djecu. Naime, vojvotkinja od Sussexa nije htjela imati bebu s producentom i to mu je otvoreno rekla. Umjesto toga, Markle je željela imati psića s Engelsonom. I to je razlog zašto su u braku udomili šestotjedno štene zvano Bogart. U knjizi ‘Meghan: hollywoodska princeza’, autor Andrew Morton rekao je da je Markle bila ta koja je započela razgovor s Engelsonom u svezi udomljavanja psa. Morton je rekao da se Engelson odmah složio s Meghaninim planom pa su on i Markle dobili Bogarta iz agencije za udomljavanje kućnih ljubimaca u Los Angelesu. Dvije godine kasnije, Markle je odlučila udomiti još jednog psa, kojem je dala ime Guy. Kad se Markle preselila u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi bila s princom Harryjem, uspjela je povesti samo Guya sa sobom, a Bogarta je dobio jedan od njezinih prijatelja iz Kanade jer je bio prestar za putovanje

U međuvremenu, kraljevski komentator Howard Hodgson optužio je Markle da je ostala s kraljevskom obitelji samo dvije godine kako bi napredovala u Hollywoodu. Dok je razgovarao s Expressom, Hodgson je rekao da je Markle bila odlučna u napredovanju i u ostvarivanju karijere glumice prije nego što je upoznala princa Harryja. No susret s vojvodom od Sussexa značio je da je morala nakratko promijeniti svoje planove. Nakon što je dvije godine bila jedna od glavnih pripadnica kraljevske obitelji, Markle je sigurno osjećala da je to dovoljno vremena za to da javnost zna tko je ona. Nažalost, Hodgson je rekao da misli da Markle samo vuče princa Harryja za nos i moguće je da će na kraju imati tužan život baš kao pokojni vojvoda od Windsora, Edward VIII koji je isto odbacio svoju obitelj zbog ljubavi, također Amerikanke i razvedenice Wallis Simpson.

Inače, na Instagramu su osvanule fotografije 15 i 17-godišnje Meghan Markle koje možete pregledati ako prstom pomičete u desno na objavama niže, na kojima pozira poput prave zavodnice pa ne čudi da je povučeni Harry pao na čari ovakve vamp žene.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});