fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Meghan Markle pokušava postati nova Angelina Jolie, no evo zašto joj to još ne uspijeva!

Autor: dnevno.ba

Meghan Markle, navodno, pokušava postati nova hollywoodska Angelina Jolie, a premda ovo nije nova vijest, sada tabloid National Enquirer objašnjava zašto se Meghan još nije probila u svijetu glume. Oni tvrde da Markle dobiva različite ponude za glumu kako na televiziji, tako i na velikom platnu. Međutim, izbirljiva je jer zna da ima samo jednu priliku dokazati svojim obožavateljima, kritičarima i kraljevskoj obitelji da je sjajna u onome što radi.

Izvor za tabloid rekao je da su Markle i njezin tim već dobili ponude da glumi u komediji, drami i akcijskom filmu. Međutim, Markle još uvijek važe sve svoje mogućnosti. Uostalom, želi kraljevskoj obitelji poslati jasnu poruku da ju ona i princ Harry ne trebaju da bi postali uspješni.

‘Ako joj prvi veliki film propadne, Meghan neće dobiti još jednu priliku. Njezina glumačka karijera je gotova ako se njezina prva glavna uloga ne pretvori u veliki uspjeh na kino blagajnama’, objasnio je  izvor.

Prema upućenima, Markle je uvijek željela postati slavna, a ta želja sada se pretvorila u stvarnost jer je jedna od najpoznatijih osoba na svijetu, ali  njezin je krajnji cilj postati sljedeća Angelina Jolie, koja je ne samo filmska zvijezda, već i velika humanitarka koja spašava svijet kroz svoje dobrotvorne svrhe i u slobodno vrijeme.

U međuvremenu je tabloid razmotrio ideju podcasta za Spotify na kojem Markle i princ Harry rade. Rekli su da su podcasti sljedeća velika stvar u Hollywoodu, a zato i druge poznate osobe poput Kim Kardashian i Michelle Obama također imaju svoje. Međutim, imati podcast također može biti izazov jer je teško tjedno razmišljati o novim i svježim temama. Izvor za tabloid je rekao da je Spotify možda odlučio paru platiti višemilijunski ugovor u nadi da će čuti vijesti o kraljevskoj obitelji. Napokon, slušatelji žele znati što se događa iza zidova palače, što kraljica Elizabeta radi u slobodno vrijeme i još mnogo toga. Međutim, malo je vjerojatno da će princ Harry i Markle na svom podcastu razgovarati o kraljevskoj obitelji ili svojim kraljevskim iskustvima.

Nakon što je najavljeno njihovo partnerstvo sa Spotifyjem, par je objavio izjavu u kojoj je rekao da će njihov podcast iznijeti različite perspektive i glasove onih za koje javnost možda prije nije čula.  No, neposredno prije Nove godine, princ Harry i Markle odustali su od prve epizode svog podcasta, a ona se trebala fokusirati na one koje su se borili protiv COVIDA-19 u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});