fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Meghan želi znati tko je pravi otac! Evo zašto će princ Harry zbog Archieja raditi test očinstva!

Autor: dnevno.ba

Glasine o tome da je princ Harry izvanbračno dijete princeze Diane i da njegov otac nije princ Charles kolaju već neko vrijeme. I premda je to palača zdušno demantirala, riječi princeze Diane iz kultnog ‘Panorama intervjua’ s novinarom Martinom Bashirom odzvanjaju sve do danas, iako je intervju dan 1995. godine. Tijekom intervjua, Lady Di spomenula je da je bila jako zaljubljena u smjelog konjičkog časnika Jamesa Hewitta, za kojeg se na kraju šuškalo da je Harryjev pravi otac. Ovih se dana spomenuti intervju spominje u medijima, jednako često kao i najveća globalna pitanja poput koronavirusa, što samo potiče priče tabloida da Charles uistinu nije Harryjev otac.

Stoga slobodno možemo reći da su tajne i teorije u svezi pravog oca princa Harryja opet u trendu, a to je navelo Harryja i Meghan na određene postupke.  K tome, nekoliko kraljevskih stručnjaka istaknulo je Hewittovu sličnost s Harryjem, pogotovo zbog Harryjeve prepoznatljive crvene kose te su zaključiil da je to  jasan znak da je Hewitt Harryjev otac. Prema upućenima, ove su glasine naštetile Charlesovoj vezi s Harryjem jer im je to ipak stvorilo veliki upitnik iznad glave. Charles je također morao uvjeravati Harryja da je on njegov pravi sin, a ne Hewittov.

Stoga ne čudi da prema tabloidu Woman’s Day, Meghan Markle ‘tjera’ princa Harryja na test očinstva kako bi doista znao je li sin budućeg engleskog kralja. No, mnogi vjeruju da Meghanin razlog zašto tjera  Harrya da napravi  DNK test ne leži u želji da dokaže da je njezin suprug uistinu sin princa Charlesa, već vojvotkinja iz svojih razloga žarko želi da na kraju ispadne da je Harry Hewittov sin. Naime, Meghan Markle bi bilo puno lakše u životu ako DNK test dokaže da je Hewitt Harryjev otac. Tada bi se ispostavilo da Harry uopće nije plemićke krvi, što bi dovelo do toga da se britanska kraljevska obitelj prestane uplitati u njihov život kako bi konačno mogli živjeti u potpunoj slobodi i miru.

Spomenuti tabloid također navodi  da sam princ Charles nije siguran da je Harry njegov i da se princ čak jednom dobrovoljno prijavio za DNK test, ali mu je kraljica Elizabeta na kraju zabranila da to učini.

Također  ako se dokaže da princ Charles nije pravi otac princa Harryja, ovo će olakšati i život Meghaninog i Harryjevog sina Archieja Harrisona pa Meghan navodno uvjerava Harryja da napravi test upravo zbog  Archieja.

Podsjetimo, i princ Harry i Meghan Markle napustili su kraljevsku obitelj još u ožujku i od tad žive kao ‘privatni građani’, ali još nisu odustali od svojih titula, odnosno naslova. Dapače,  kraljica je naložila da su još uvijek moraju biti vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, što znači da i dalje podliježu ustavu Velike Britanije i pravilima britanske kraljevske obitelji.  No, upravo spomenuta želja Meghan Markle za DNK testom mogla bi im dati slobodu koju toliko priželjkuju.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});