googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Unsplash.com

Mladenka zbog bizarne stvari zatražila razvod dan posle svadbe: Muž je prekršio jedno pravilo

Autor: Dnevno.ba

Jedna mladenka je unatoč tome što su joj prijatelji i obitelj rekli da razmisli o svojoj odluci da zatraži razvod nakon samo jednog dana braka ipak odlučila učiniti što je naumila.

Sve je počelo kao svaka druga bajka. Haljina iz snova, cvjetni aranžmani, svi dragi ljudi oko nje. No, jedan trenutak pretvorio je čitavu idilu u kaos. Njen novopečeni suprug, osoba kojoj je povjerila svoje srce, prekršio je jedno pravilo koje je bila jasno postavila za njihov dan.

Priznala je da joj “nikad nije bilo stalo do udaje“, ali nakon što ju je dečko zaprosio odlučili su organizirati vjenčanje. Dodala je kako su svaki preuzeli pola planiranja i da je bila prilično razumna u pogledu kompromisa oko toga što bi on želio. Međutim, objasnila je da je imala samo jedno strogo pravilo i bila je shrvana što ga je njen muž prekršio na dan njihovog vjenčanja.

Zbog kršenja tog pravila, mladenka je podnijela zahtjev za razvod nakon što je bila u braku samo jedan dan. Mladenka je rekla da je pravilo da pri rezanju torte njen joj muž ne smije “trljati ili zabijati tortu u lice“. Ali, njen ju je muž zgrabio za potiljak i “gurnuo” joj glavu u kolač. Tvrdi je da je ova okrutna šala bila isplanirana jer je imao “hrpu kolača kao rezervu”.

Foto: Unsplash

‘Pitam se jesam li u pravu’

Mladenka je otkrila što je učinila nakon toga što je novopečeni muž prekršio njezino strogo pravilo. “Otišla sam. Sljedeći dan sam mu rekla da smo gotovi. Ostajem pri tome. Stvar je u tome da su se svi okupili da mi kažu da mu trebam dati drugu priliku“, objasnila je.

Svi joj govore da pretjerano reagira, unatoč tome što pati od klaustrofobije te da se uspaničila kada joj je glava završila u torti. Također je rekla da su joj svi govorili da “ne odustaje pred prvom preprekom”.

Ovo mnogi ne znaju! Poznati moćnik htio je ženiti Nedu, ali završio je s njenom kolegicom

“Ne želim, ali svi su toliko ujedinjeni i uvjereni u svoje uvjeravanje da činim užasnu pogrešku da se pitam jesu li u pravu”, kazala je. Savjetnica za odnose poručila je da mora slušati sama sebe te da je ponašanje njenog muža zabrinjavajuće.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});