fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Ovo mnogi ne znaju! Poznati moćnik htio je ženiti Nedu, ali završio je s njenom kolegicom

Autor: Dnevno.ba

Pjevačica Neda Ukraden godinama slovi za jednu od ljepših žena s domaće javne scene. Podatak da je Neda prodala više od 2 milijuna nosača zvuka od 60-ih godina prošlog vijeka do sada govori više nego i jedna riječ. O ljubavnom životu pjevačice čijoj ljepoti godine nisu naudile nimalo, pisalo se konstantno u štampi bivše države, ali nije se spominjalo samo ime njenog bivšeg supruga Milana Bilbije.

Naime, tijekom 80-ih godina prošlog stoljeća, Neda je bila u vezi sa Sašom Popovićem, koji je tada žario i palio širom Jugoslavije kao član “Slatkog greha” koji je u stopu pratio Lepu Brenu. Nekada glazbenik, harmonikaš, danas je Saša Popović mogul koji ima udio u Zvezdama Granda. Neda i Saša su bili u vezi nakon njenog razvoda, planirao je i to da se vjenčaju, da bi nakon toga Popović počeo vezu sa Zlatom Petrović prije nego što se skrasio uz Suzanu Jovanović. Podsjetimo, Saša je jednom prilikom ispričao koliko je teško živio.

“Četiri godine živio sam kao sirotinja. Jedino skupo što sam imao bila je garderoba. Imao sam 60 pari tenisica, mnogo odijela, živio sam u garsonijeri od 17 kvadrata, na 12. katu na Novom Beogradu. Svi su znali da imam skupu odjeću, zato su me i opljačkali! Sjećam se tog dana, ušao sam u stan, a tamo nije bilo ničega! Sve su mi odnijeli, ostavili su mi samo pidžamu. Tada su mi pomogli Brena i Boba, napravili smo ‘Grand’ i dali su mi pare da kupim kuću na Bežanijskoj kosi. Kasnije sam im vratio novac, ali im to nikada neću zaboraviti”, ispričao je Saša.

Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Nisu uspjeli

U 70 godina Popovićeva života stalo je toliko toga o čemu običan čovjek ne može ni sanjati. Jedan od najupečatljivijih susreta, koji rado spominje, bio je onaj s čuvenom proročicom Vangom, u ljeto 1990. godine. “Rekla mi je: Imaš 37 godina, otac ti je poginuo u prometnoj nesreći. Tvoja majka mu ne pali svijeću za dušu, moraš je na to upozoriti. Taj crveni auto koji si kupio je fenomenalan i čuvaj te pare koje si u Beču stekao”, prisjetio se Popović riječi čuvene proročice koja mu je nagovijestila krah grupe “Slatki greh”.

No, najzanimljivije od svega je njen osvrt na Popovićev privatni život. Kad ju je glazbenik pitao kad će se oženiti, rekla mu je da to neće biti u narednih šest godina, što ga je zbunilo. “Pitao sam je: ‘Kako se neću oženiti, pa moja je djevojka trudna. U četvrtom je mjesecu’. Odgovorila mi je: ‘Ništa, od te djevojke nema ništa. To dijete se neće roditi’. Petog siječnja sljedeće godine ćete prekinuti’. I sve je tako bilo”, izjavio je Popović ne otkrivši identitet te djevojke, prenosi Dnevno.hr.

Neda o susretu s Gadafijem: ‘Bili smo dočekani kao bogovi, s najvećim stupnjem uvažavanja’

Ipak, poznavatelji estradnih prilika zaključili su da je misteriozna djevojka pjevačica Neda Ukraden, koja je s Popovićem izlazila krajem 1989. godine. Planirali su zajedničku budućnost, ali do toga nije došlo. U autobiografiji “Zora je svanula” pjevačica je navela da se s Popovićem prestala viđati početkom 1991. godine. “Sale i ja smo se polako hladili i prorijedili naše viđanje. Situacije i događaji koji su se nizali velikom brzinom sve više su nas udaljavali. Iako je naizgled sve bilo okej, jasno je bilo i meni i njemu da je jaz među nama poprilično velik”, navela je.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});