fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Na britanskom dvoru se drogiraju, plivaju goli u bazenu i spletkare! Evo što je još otkrio bivši član obitelji!

Autor: dnevno.ba

U posljednje vrijeme ne prestaje se pisati o skandalima unutar britanske kraljevske obitelji, a ulje na vatru sada je dolio engleski novinar i pisac Aatish Taseer. On je bio u trogodišnjoj vezi s princezom Gabriellom od Kenta koja se prošle godinu udala za bankara Thomasa Henryja Robina Kingstona.

I dok je Gabriella u za sada sretnom braku, Astish je za slavni časopis  Vanity Fair otkrio mnoge intrigantne situacije kojima je svjedočio dok je bio s  njom. Objasnio je kako je početkom 2000-ih, hodao sam s Gabriellom, kćerkom princa Michaela i princeze Michael iz Kenta. Princ Michael od Kenta je inače prvi rođak kraljice Elizabete, a princeza Michael mađarskog je plemićkog podrijetla te je proslavljena autorica mnogih knjiga, no nije omiljena u britanskoj javnosti jer ju smatraju prenametljivom.

Gabriella i Aatish su prema njegovim riječima proveli tri nadrealne godine tijekom kojih su primjerice plivali goli u kraljičinom bazenu u Buckinghamskoj palači, drogirali se MDMA-om u dvorcu Windsor i jeli janjetinu koju su im spravljale bivše kraljevske glave malih istočnoeuropskih zemalja, dok su im istodobno pričali o nacistima i komunistima. ‘Bio je to divan način da potrošite svoje 20-te.’, zaključio je Aatish.

No, detaljno je opisao i to kako su se on i Gabriella uopće upoznali, kako je izgledao njegov dolazak u palaču Kensington, ali i kakvi su princ Charles, kraljica Elizabeta te Gabriellina ozloglašena majka princeza Michael.

‘Gabriella i ja smo se upoznali u Americi. Upravo sam diplomirao Amherst i živio kao podstanar u Bowery. Moj otac bio je pakistanski biznismen i političar koji je napustio majku kad sam imao dvije godine, ostavivši je da me uzdržava radeći kao novinarka. Nakon fakulteta, našao sam se među skupinom razuzdanih vršnjaka. Ella i ja upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja. Još je bila u Brownu, a ja sam tek počeo raditi kao novinar u časopisu Time. Proveli smo nekoliko mjeseci u New Yorku prije nego što me Time poslao u svoj ured u Londonu. Tada sam se prvi put našao u orbiti Windsora…Gabriellini roditelji živjeli su u peterosobnom kraljevskom apartmanu u palači Kensington, gdje je  odrasla. Nekoliko policajaca s walkie-talkiejima bili su prva linija ‘obrane’…Kavezi za uzgoj zečeva od crne opeke i uredi koji su me tamo dočekali podsjećali su me na nešto između vojne bolnice i kuće u kojoj žive neki stari ljudi.

Slavni stanari ove palače bili su princeza Margareta i princeza Dijana, ali obje su bile pokojne. Oni koji su ostali bili su manje važni članovi kraljevske obitelji i tajnici koji su živjeli u uživali u sjeni, ali i u neprestanom strahu da ne budu odavde izbačeni.  Gabriellini roditelji tamo su živjeli posljednjih 25 godina, a kraljica im je plaćala najam u znak zahvalnosti za mnoge poslove koje su obavljali u njezino ime. Nakon toga, Kentovi su nastavili sami plaćati najam koji je iznosio oko 10.000 funti mjesečno.

Sve dok ovamo nisu stigli William i Kate ovo je mjesto bilo silno depresivno. Princeza Michael, voljela je šokirati. Svom paru crnih ovaca u Gloucestershireu dala je ime Venus i Serena. Princ Charles je ugodan, kraljica, po svemu sudeći, je ugodna. Ali princeza Michael to nije. Ona je Marija Antoaneta u društvu onih kojima su i banane previše egzotične te je bila protiv toga da se Harry i William ožene pučankama’, objasnio je Aatish te je dodao da je princeza Michael rekla kako svaka djevojka koja prođe ulicom misli da može postati princeza, aludirajući na to da je Kate Middleton kćer stjuardese, dok je Meghan običan ‘celebrity’ koji nikad neće imati ono nešto što posjeduju članovi britanske kraljevske obitelji.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});