fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Owner

NEVOLJE U RAJU? J.Lo i Ben žustro raspravljali pred njezinom 13-godišnjom kćeri?

Autor: Dnevno.hr

Veza Jennifer Lopez i Bena Afflecka navodno ipak nije tako idilična kako se čini na prvu. U svom najnovijem izdanju tabloid New Idea tvrdi kako su pjevačica i glumac ranije ovog mjeseca imali svoju prvu veliku svađu, a ista se navodno dogodila ni manje ni više već pred očima njezine 13-godišnje kćeri Emme.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

˝Njihov govor tijela definitivno je ukazivao da se nešto događa, izgledali su kao da nisu u najboljim odnosima, a s njima je bila i njezina kći˝, ispričao je za spomenuti medij neimenovani izvor koji je navodno svjedočio razmiricama između trenutno jednog od najpraćenijih parova u Hollywoodu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Navodima u prilog, tabloid se pozvao i na fotografije na kojima je 49-godišnjak snimljen vidno neraspoložen u Los Angelesu, aludirajući kako je Ben svoju negativu potom prenio na tri godine stariju partnericu i njezinu kćer zbog čega je i došlo do navodnog sukoba među partnerima koji su svoju ljubav obnovili 17 godina nakon što su prekinuli zaruke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ben Affleck (@benaffleck)

Međutim, tvrdnje New Idee treba uzeti s rezervom jer namrštena lica nisu dovoljno čvrsti dokazi da bi se zaključilo kako je zaista izbila svađa između latino dive i zvijezde filma ˝Batman vs Superman˝. Također, na svim ostalim paparazzo fotografijama par izgleda i više nego zaljubljeno, a posljednjih dana sve se glasnije priča i o zarukama za koje su mnogobrojni obožavatelji uvjereni kako bi se uskoro trebale dogoditi.

Autor: Dnevno.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});