Nodivo uskoro objavljuje novu pjesmu “Kosa plava”

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Nihad Voloder Nodivo zajedno sa svojim bendovom nastupa širom regije. Ovaj odlični sarajevski multiinstrumentalist uskoro će objaviti novu pjesmu, čiji je radni naziv „Kosa plava“.

– Pjesma je energična i vesela. Spot ćemo snimati u nekoliko gradova u BiH sa vrhunskom ekipom profesionalaca. Polako sa svojim saradnicima pripremam i promociju pjesme koja će biti u cijelom regionu. Pokušat ću sa novim singlom upoznati publiku u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Sloveniji – kaže Voloder.

Njegov bend čine odlični muzičari sa kojima nastupa već nekoliko godina, a u posljednje vrijeme najčešće su svirali u Beogradu i na Jahorini. Nakon duže vremena Voloder će nastupiti i u Mostaru.

– U narednom periodu sve češće ćemo svirati u Hercegovini. U subotu gostujemo u klubu „Cube“ u Mostaru, koji je jedan od najboljih u BiH. Klub je urađen fenomenalno i sve je odlično posloženo, od menadžmenta, razglasa, obezbjeđenja i vrhunskog ambijenta. Njime bi se ponosile i europske metropole – kaže Voloder koji je sa svojim bendom u siječnu  i veljači svirkama u klubu „Lavina“ oduševio brojne posjetioce na olimpijskoj planini Jahorini.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI