googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Boris Kovacev/Cropix

Novi post na Thompsonovoj stranici izazvao lavinu reakcija: ‘Uvijek pogode u žicu’

Autor: Dnevno.ba

Pjevač Marko Perković Thompson na glazbenoj sceni je neosporna legenda. Iako mu na karijeri mnogi zavide, u posljednje vrijeme rijetko ga se može čuti. Sa scene se povukao zbog sinovog zdravlja, no na njegovim mrežama svako toliko osvane neka nova objava koja sa sobom nosi i posebnu poruku. Ništa drugačije nije bilo ni sa posljednjom objavom.

 

“Zaustavi se vjetre” naziv je jedne od najpopularnijih pjesama Marka Perkovića Thompsona. Poznata pjesma je iz 1998. godine. Thompsonov tim redovito objavljuje snimke njegovih pjesama. Pjevača Marka već neko vrijeme nema u javnosti, a publika se rado prisjeti njegovih hitova. Brojni su i ispod ove objave komentirali mnogima dragu pjesmu.

“Zaustavi se vjetre pita bi te nešto, viđaš li mi dragu i pita li za mene. Prolazija jesam krajevima tvojim. Draga te još voli cijelim srcem svojim. Piju li nam vuci sa izvora vodu, da li nam slavuji pjevaju u zoru. Vukovi se kriju i piju ti vodu, veseli slavuji pjevaju u zoru. Vjetre s Dinare zaustavi se, vjetre s Dinare, čuješ li me, vjetre s Dinare poslušaj me, gdje sam rođen tu ponesi me”, dobro su poznati stihovi hita.

Vjerni pratitelji komentiraju sve njegove objave. “Odlična pjesma, bravo Marko”, “Jedna od najdražih”, “Divno Marko”, ” Uvijek ove pjesme pogode u žicu, u srce”, “Predivna pjesma”, “Moja najdraža pjesma već tridesetak godina”, “Jedna prelijepa pjesma”, “Predivna pjesma”, “Spot i pjesma koju nikada baš nikada neću zaboraviti, favorit u cijeloj obitelji”, komentiralo se ispod objave.

‘Neka im je vječna slava i hvala’

Na Facebook stranici pjevača nedavno je objavljena i jedna starija pjesma s albuma “E, moj narode” iz 2002. godine, a riječ je o hitu “Iza devet sela”. Prije pjesme “Zaustavi se vjetre”, objavljena je i čestitka povodom obilježavanja obljetnice osnutka četvrte gardijske brigade “Pauci”.

“Čestitamo 33. obljetnicu osnutka 4. gardijske brigade HV! Veterani 4. gardijske brigade. Poginulim, nestalim i umrlim pripadnicima i pripadnicama neka je vječna slava i hvala”, stoji u objavi.

Thompson svojom objavom posebno dirnuo obožavatelje iz BIH: ‘Marko, hvala ti što misliš na nas’

“Gori nebo, udarili Gromovi, gori zemlja, idu ljuti Pauci, Vukovi, Termiti, crni HOSovci…”, napisali su u nastavku. Prije toga je bila objavljena pjesma “Prijatelji” koja u mnogima budi posebne emocije.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});