fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Ona je jedina žena na svijetu koja je uspjela odoljeti Bradu Pittu! ‘Nikad ju neću prežaliti’, priznao je Brad!

Autor: dnevno.ba

Iako je od filma ‘Troja’ prošlo čak 16 godina, još uvijek se svi sjećamo koliko je Brad Pitt bio zgodan u njemu. Podsjetimo, u njemu je Brad glumio Ahileja, junaka iz grčke mitologije, sina mirmidonskog kralja Peleja i nimfe Tetide, a kao i uvijek, fantastično je odradio svoju ulogu. Međutim, ovaj će film u slavnom holivudskom zavodniku uvijek izazivati osjećaj čežnje.

Naime,  portal posvećen slavnima i showbizu Entertainment Times tvrdi da Brad nikad neće prežaliti to što u filmu nije imao prilike surađivati s indijskom glumicom imena Aishwarya Rai Bachchan, koja je odbila ulogu Briseide, Ahilejeve velike ljubavi. Naime, Aishwarya nije htjela pristati na određene scene pa je morala odustati od uloge.

Uloga Briseide je na kraju pripala glumici Rose Byrne, no Bradu to nije značilo ništa jer je stvarno  htio glumiti s prelijepom indijskom glumicom koja je inače 1994. ponijela laskavu titulu Miss Miss svijeta.

I dok bi neke žene učinile sve da snimaju ljubavne scene s Bradom, Aishwarya je očito bila imuna na Brada, koliko god to ludo zvučalo. S druge strane, kako je ‘Troja’, izašla 2004.godine, dakle godinu dana prije no što će se Brad rastati od Jennifer Aniston, stvarno je moguće da je Brad ozbiljno bacio oko na indijsku glumicu i miss kad mu je brak ionako bio pri kraju. U svakom slučaju, otvoreno je u jednom intervju rekao da nikad neće prežaliti što ga je Aishwarya odbila, pogotovo zato što misli da je ne samo prvoklasna ljepotica,već i jednako dobra glumica.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});