fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Facebook

Otkazan koncert Tonyja Cetinskog u Sarajevu, oglasio se pjevač: ‘Neka sam i ja to doživio’

Autor: Dnevno.ba

Kako prenose regionalni mediji, gradonačelnica Sarajeva ipak je popustila pod pritiskom te otkazala nadolazeći koncert Tonija Cetinskog u Sarajevu.

Trebao je nastupiti povodom 40. obljetnice početka Zimskih olimpijskih igara, kako je navodila turistička zajednica Kantona Sarajevo. Vijest o tome da nastupa neće biti razočarala je brojne njegove fanove te poput bombe odjeknula medijima. Sada se o svemu oglasio i Cetinski, prema čijim riječima se može zaključiti kako je, razumljivo, ogorčen.

“Eto da i mene netko zabrani ili ti ga otkaže koncert. Sada sam i to doživio. Nemam problem sa otkazivanjem koncerta no još nismo dobili ništa službeno. U ugovoru jasno piše što i kako u slučaju otkazivanja ide”, započeo je pjevač u poduljoj iskrenoj objavi na svojem Facebook profilu.

 

“Naša je deviza samo ljubav”

“Sva moja snaga i energija sada su usmjerene na koncert kojeg dugujem publici već dugo, a to je Arena Zagreb. Koncert će se održati na moj rođendan 31.05.2024. i na njemu smiju prisustvovati svi narodi i entiteti sa ovih prostora jer naša je deviza samo LJUBAV! Ovim koncertom ćemo moja publika i ja obilježiti 35 godina mog djelovanja. Ulaznice kreću u prodaju za koji dan”, dodao je Cetinski.

“Za koji dan, točnije 29.01. izlazi i dugoočekivani duet sa mladim i izvrsnim pjevačem Adijem Šoše. Tako da eto sve se poklopilo da pjesmom jasno poručimo što mislimo o politici i predrasudama koje vladaju među narodima i usijanim glavama na ovim našim, vašim ili njihovim balkanskim prostorima”, nastavio je Tony, koji je za kraj poslao snažnu poruku.

“Sa naglaskom na dio stihova: Nije važno gdje se moliš, po kojoj svetoj knjizi, samo je važno jesi li čovjek ili nisi”, zaključio je Puljanin. Njegova objava u kratkom roku prikupila je na stotine reakcija fanova, koji čini se odobravaju svaku njegovu riječ. Svoju podršku izrazili su i u nekolicini komentara, piše Dnevno.hr.

Foto: Damir Skomrlj/Cropix

Burne reakcije publike

Podsjetimo, informacija o nastupu Tonyja Cetinskog u Sarajevu već je prije nekog vremena izazvala burne reakcije publike. Mišljenja su bila podijeljena, a brojnim građanima zasmetalo je to što za obljetnicu nisu odabrani domaći izvođači. Čini se kako je naposlijetku prevagnula negativna strana te je gradonačelnica promijenila mišljenje.

Razlog za otkazivanje vjerojatno leži u činjenici što gradonačelnica Benjamina Karić nije dala dopuštenje za financiranje koncerta, iako je Gradska uprava delegirala projekt prema Vladi Kantona Sarajevo. Tony sa ovim gradom inače već i ima povijest, budući da je tamo 1996. godine snimao spot za svoju pjesmu ‘Prah i pepeo’.

Neda Ukraden luksuznu vilu u Imotskom iznajmljuje i papreno naplaćuje: Nema momačkih i djevojačkih zabava

 

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});