fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

OVA PREKRASNA MEKSIKANKA PROGLAŠENA JE NOVOM MISS SVIJETA Krunu je naslijedila od Indijke, pogledajte tko su joj pratilje i kako je prošla Hrvatica

Autor: Jutarnji list

SANY - Meksikanka Vanessa Ponce de León u subotu je u kineskom gradu Sanyji proglašena novom Miss World te je time postala prva Meksikanka u povijesti kojoj je to pošlo za rukom, piše India Today.

Ponce de León krunu je naslijedila od prošlogodišnje Miss World Indijke Manushi Chhillar.

Ponce de León na natjecanju je pobijedila 117 natjecateljica iz ostatka svijeta. Tajlanđanka Nicolene Limsnukan proglašena je prvom pratiljom, a u najboljih pet još su se plasirale Bjeloruskinja Maria Vasilević, Jamajčanka Kadijah Robinson i Uganđanka Quiin Abenakyo.

Nagradu za Miss World Europe osvojila je Bjeloruskinja Vasilević, nagradu za Miss World Kariba osvojila je Jamajčanka Robinson, nagradu za Miss World Afrike osvojila je Uganđanka Abenakyo, nagradu za Miss World Amerike osvojila je Panamka Solaris Barba, a nagradu za Miss World Azije i Oceanije osvojila je Tajlanđanka Limsnukan.

Na natjecanju u Sanyji sudjelovala je i hrvatska predstavnica Ivana Mudnić Dujmina, 17-godišnjakinja iz Dubrovnika, međutim nije se uspjela plasirati u najboljih 30.

Što se tiče pojedinačnih nagrada unutar samog natjecanja, Francuskinja Maëva Coucke proglašena je najboljom u dijelu natjecanja Top Model, Japanka Kanako Date proglašena je najboljom u segmentu Talent, Amerikanka Marisa Butlerproglašena je najbolja u segmentu Sports, Miss Nepala Shrinkhala Khatiwada bila je najbolja u segmentu Multimedia, a proglašena je i najboljom u dijelu natjecanja Beauty with a Purpose (eng. Ljepota sa svrhom).

Nagradu World Fashion Designer podijelile su Kineskinja Peirui Mao i Južnoafrikanka Thulisa Keyi. Miss Kenije Finali Galaiya osvojila je nagradu Turističke zajednice grada Sanyje.

Autor: Jutarnji list
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});