fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

Popularna Hercegovka oduševila hitom Tihe Orlića na srpskom show-u: Pogledajte Cecinu reakciju

Autor: Dnevno.ba

Popularna Širokobriježanka Antonija Čerkez u poznatom je srpskom showu “Zvezde Granda“, u kojemu je i jedna od favoritkinja, otpjevala je pjesmu Tihe Orlića i oduševila žiri.

Antonija je u subotnjoj epizodi showa izvela singl Ivane Marić “Tebe voljeti“, za drugu pjesmu izabrala je “Drugarice“, a za a capella izvedbu odabrala je pjesmu “Daleko je” Tihe Orlića. 27-godišnja pjevačica u duelu se našla našla sa Julijom Petrović.

Njenu izvedbu posebno je pohvalila popularna pjevačica Marija Šerifović, članica žirija. “Ono što je za mene jedno veliko iznenađenje je Antonija Čerkez i pjevanje prve pjesme. Dakle, ti si propjevala i odlučila pjevati ozbiljniji program i mene to stvarno raduje”, rekla joj je Marija Šerifović.

Zadovoljna i Ceca

Njena izvedba svidjela se i Svetlani Ceci Ražnatović, koja joj je poručila: “Antonija, lutko moja, što da ti kažem. Standardno si dobra, trudiš se”. “Dvije odlične kandidatkinje. Julija, svaka čast na trudu, ali meni je Antonija puno sigurnija i puno bolja”, rekao je Đorđe David.

Nakon sjajnih nastupa obje su imale po šest glasova, a nakon a capella izvedbi rezultat je ponovno bio izjednačen. Saša Popović je na sveopću radost natjecateljica i žirija donio odluku da i jedna i druga natjecateljica direktno idu dalje.

Inače, Antonija je i ranije, zajedno s Mateom Matković iz Đakova ‘zapalila’ pozornicu showa ‘Zvezde Granda’. “Moja Hercegovina”, “Večera je naša fešta”, “Lepe ti Zagorje zelene”, “Ti da bu di bu da”, “Falile se Kaštelanke” pjesme su na koje se plesalo i pjevalo u ‘Grandu’, prenosi Dnevno.hr

Antoniette Čerkez otkrila koliko joj košta outfit; Samo sat je preko 35.000 KM

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});