fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Pratitelji odbrusili Lidiji Bačić zbog novog angažmana: ‘Niti ti Pamela Anderson s kraja devedesetih, precijenila si se!’

Autor: dnevno.ba

Pjevačica Lidija Bačić Lile, nakon majica i kalendara, pronašla je još jedan zanimljiv način popunjavanja budgeta, koji zasigurno dobro dođe u ovo doba pandemije bez koncerata.

Naime, na svom Instagram profilu ponudila je fanovima ili onima željnih Lile da napravi čestitku, za rođendan, svadbu, promociju, party, što god očito nekome padne napamet, a za istu bi trebali izdvojiti i lijepu svoticu.

“Želiš da Lidija tebi ili nekome tvome snimi video češtitku za rođendan, svadbu promociju, party…?” Naruči je na www.planetlille.com”, stoji u ponudi.

Ukoliko se odlučite za originalnu čestitku na kojoj će vam Lile poželjeti sve naj, tako ćete trebati izdvotji 1.000,00 kuna ( PDV je uključen).

“Precijenila si se”, “Ne treba..hvala…nikad nam nije ni odgovorila na poruku…pišemo bezveze…Ali…volimo Teee”, “Uhhh, žena bi mi poludijela da dobijem to!”, “Pa nisi ti Pamela Anderson sa kraja devedesetih…”, “Ovo je jadno”, “Svakako velika bi mi bila čast i volio bih”, pisali su pratitelji, a komentari su se samo nastavili nizati:

“Naravno da mi mi bilo drago!”, “Povoljnije je napraviti vlastitu čestitku uz malo kreativnosti i pomoću tehnologije. Nema smisla tražiti neku zaradu od toga…”, “Starka, bolje da si snimila kako treseš sisama. To bi možda netko i platio, a ovako nikog ne zanima tvoje urlanje”, pisali su joj pratitelji, a ako je suditi po komentarima, ova im se ideja baš nije svidjela, bar ne javno.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});