fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Princ Charles je Lady Di noć prije vjenčanja priznao šokantnu istinu zbog koje je vjenčanje skoro odgođeno! No, bilo je prekasno!

Autor: dnevno.ba

Čak i nakon 23 godine od njezine smrti, ime princeze Diane još uvijek nije izblijedjelo, a nekoliko je razloga zašto je tome tako. Dok njezin bombastični ‘Panorama intervju’ za BBC slavi 25. godišnjicu, pojavile su se nove tvrdnje o vezi princeze s bivšim suprugom princom Charlesom koje su opet šokirale mnoge kraljevske obožavatelje. Sada prema Daily Mailu saznajemo da je Charles dan prije vjenčanja rekao Diani da ju ne voli, a ovo samo ide u prilog Dianinoj slavnoj rečenici da se na dan vjenčanja s Charlesom osjećala kao janje koje vode na klanje.

Ove tvrdnje Daily Mail bazira na najnovijem dokumentarcu imena ‘Diana Interview: Revenge Of A Princess’ (Intervju s Dianom: Osveta princeze) u kojem su otkriveni ovi šokantni navodi, a Dianina astrologinja Penny Thornton u ovom dokumentarnom filmu tvrdi da joj je Diana sama rekla o Charlesovoj ispovijesti dan prije njihova vjenčanja. ‘Jedna od najšokantnijih stvari koje mi je Diana rekla bila je da joj je noć prije vjenčanja Charles rekao da je ne voli … Mislim da Charles nije želio ući u brak s lažnom premisom da ju voli’, rekla je Thornton. Nastavila je rekavši da se Charles ovim priznanjem potiho nadao da će Diana odustati od  vjenčanja, ali bilo je malo prekasno za to.

U dokumentarcu se raspravljalo i o tome kako je Diani pozlilo zbog Charlesove veze s Camillom Parker-Bowles u više trenutaka te je znala biti jako bijesna tada. Što je najgore, prema Jamesu Colthurstu, prijatelju Lady Di, Diana je bila itekako svjesna da cijela kraljevska obitelj pomaže odnosu između Charlesa i Camille te da ih u potpunosti podržavaju.

Vijest o Dianinim lošim osjećajima prema Camilli naravno nije nova, jer je otkrivena čim je Diana zatražila razvod od princa Charlesa, no ‘Panorama intervju’ koji je Diana dala novinaru Martinu Bashiru, u kojem je, malo je reći, otvoreno govorila o svemu ovom, pretvorio se u jedan od najkontroverznijih intervjua neke poznate ličnosti u povijesti, a evo o njemu se govori i nakon 25 godina.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});