fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Princ William i Kate Middleton prvi put u javnosti nakon samoizolacije! Fanovi reagirali sumanuto na ovo!

Autor: dnevno.ba

S obzirom na to da se kućna karantena u Velikoj Britaniji provodila izrazito strogo, čak niti princ William i Kate Middleton nisu izlazili u javnost. Mjesecima su bili kod kuće, a s javnošću su komunicirali isključivo putem društvenih mreža i konferencijskih poziva. No, jučer su se Kate i William napokon pojavili u javnosti i to na radost brojnih Britanaca. I premda se naveliko piše o tome kako je Katein i Williamov brak u teškoj krizi zbog činjenice da William ne može prestati varati svoju suprugu, što kod nje izaziva histerične napadaje i periode odbijanja hrane, po običaju su djelovali sretno.

Kraljevski je par imao dva razloga za prvi izlazak nakon kućne karantene – Williamov 38. rođendan i Dan očeva koji se u Americi i Velikoj Britaniji obilježava 21. lipnja, a pojavio se u pratnji svoje djece – princa Georgea, princeze Charlotte i  princa Louisea. No, ako ste mislili da je fokus ovog izlaska bilo raskošno slavlje Williamovog rođendana, prevarili ste se. Princ je 38. rođendan proslavio radno. S obitelji je posjetio male i srednje poduzetnike u ruralnoj Engleskoj kako bi im pružio emotivnu podršku, s obzirom na to da je ova grupa britanskih građana ostala strašno financijski pogođena oštrim mjerama koje je Velika Britanija poduzela kako bi spriječila širenje koronavirusa. Tako su Kate i William posjetili pekaru koja posluje preko 50 godina i koja je morala otpustiti polovicu zaposlenika zbog ekonomske krize koju je uzrokovao koronavirus.

Povodom Dana očeva je Kate pak na Instagramu podijelila nekoliko novih fotografija, poput one na kojoj možemo vidjeti princa Williama i princa Charlesa u zagrljaju, a pored koje je napisala: ‘Sretan dan očeva’, ali i onih na kojima se William igra sa svojom djecom. Kate inače obožava fotografirati i ove je fotografije sama napravila prije koji tjedan. Malo je reći da su iste nabijene silnim emocijama pa nije ni čudo da su ih obožavatelji slavnog para počeli dijeliti na društvenim mrežama kao sumanuti čim su ih ugledali.

 

View this post on Instagram

 

As non-essential shops start reopening in parts of the UK, The Duke and Duchess of Cambridge visited two independent businesses to hear how they have been impacted by coronavirus, and how they are returning to a new normal. The Duke of Cambridge visited Smiths the Bakers, who have been serving Kings Lynn for 50 years. With the owners of the bakery and members of staff, The Duke spoke about how coronavirus restrictions have impacted on the family-run business, with 80% of the company’s wholesale customers having to close their own operations. The Duchess of Cambridge visited Fakenham Garden Centre, where she met the centre’s owners, before speaking to staff members, and heard more about the measures which that the garden centre has implemented to ensure that customers are able to visit and shop safely. The Duke and Duchess’ visits come as The Queen, Patron of the British Chambers of Commerce, sent a message of support to business communities as they continue to reopen — visit @theroyalfamily to read Her Majesty’s message.

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});