fbpx
Foto: Twitter

Quentin Tarantino najesen namjerava započeti snimati svoj posljednji film

Autor: dnevno.ba

Kultni američki redatelj Quentin Tarantino najavio je da najesen namjerava snimiti svoj deseti film koji bi trebao biti posljednji u njegovoj karijeri.

– Završio sam scenarij za ono što će biti moj posljednji film, rekao je redatelj filmova “Pulp Fiction”, “Kill Bill” i “Inglourious Basterds”, intervjuiran u Parizu.

– Pretpostavljam da ću ga vjerojatno snimiti na jesen, dodao je, dodajući da su sve glasine koje su kružile o ovom filmu samo nagađanja. Radnja filma pod radnim nazivom “The movie critic” odvijat će se 1977. godine, jednostavno je precizirao.

– Nije posvećen novinarki i filmskoj kritičarki i nije biografski film o Pauline Kael, kultnoj figuri New Yorkera, koja je umrla 2001., kako su neki mediji nedavno iznijeli, ustvrdio je Tarantino.

Redatelj filmova prepunih sinefilskih referenci, 60-godišnji Tarantino već je odao počast američkoj kinematografiji s kraja 1960-ih i početka 1970-ih koju je volio u svom dosad zadnjem i devetom filmu “Bilo jednom u…Hollywoodu” (2019).

Više puta Tarantino je rekao da želi završiti svoju karijeru nakon što snimi deset filmova, računajući dva “Kill Billa” kao jedan, dodatno podgrijavajući očekivanja njegovih obožavatelja zbog novog filma.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI