fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Raspjevani srpski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić snima duet s guzatom starletom!

Autor: Dnevno.ba

BEOGRAD - Srpski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić proslavio se u svijetu svojim pjevačkim umijećem. Nije rijetkost da na svečanim večerama uoči posjeta stranih državnika Srbiji, nakon nekoliko čašica viška, zgrabi mikrofon i pjesmom zabavlja goste.

Pjevao je i na Vučićevoj inauguraciji, a lani je oduševio turskog predsjednika Tayipa Erdogana i njegovu suprugu Eminu otpjevavši im ‘Osman agu’.

Itzgleda da će Dačić ponovno u pjevačke vode jer je pristao otpjevati duet s popularnom srpskom pjevačicom i starletom Kijom Kockar. Pobjednica zloglasnog reallity showa “Zadruga” i vlasnica ljetnog hita “Ne vraćam se na staro” izrazila je želju da zapjeva u duetu sa Dačićem, piše Informer.

“Mislim da bi nam legla neka pesma zabavnog karaktera kao što je ‘Moj mali je opasan i pije pivo bez pjene’, kazala je Kija Informeru misleći na veliki hit Tatjane Matejaš Tajči iz 90-ih.

“Ivica će imati veliki plus ako nauči moju pesmu. Ne zaboravimo da Dačić zna da peva i na grčkom, turskom, italijanskom… Treba sve to ispratiti pa bi možda bilo lakše da pevam s njegovom ćerkom za koju znam da lepo peva i da sluša stranu muziku”, dodala je.

Za muzikalnog ministra kaže da je ‘kulturan, nasmejan i neposredan’:

“Volim ljude koji su hedonisti i mislim da je on baš takav. Skroz je pozitivan i ne gledam ga kroz politiku, već samo kao čoveka. Čini mi se da s njim nikada nije dosadno”, pohvalila je Dačića.

“Ivica i ja smo se upoznali u avionu još dok sam letela za našu nacionalnu kompaniju. Bio je moj putnik u malom avionu i sedeo je odmah pored mene. Sećam se da je bilo baš rano ujutro i da je zaspao odmah. Kad smo sleteli, probudio se i proćaskali smo malo dok smo čekali iskrcavanje”, prisjetila se starleta.

Dačić je Informeru kratko prokomentirao da bi s Kijom rado napravio duet, no da ne zna ni jednu njenu pjesmu.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});