RAT ZBOG KARLEUŠE: Ognjen Vranješ – recite Tošiću da puši k….!

Autor: Dnevno.ba

BEOGRAD - Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Ognjen Vranješ konstantno je u središtu zbivanja, ali nažalost uglavnom po negativnim ispadima.

Kako piše Kurir.rs poludio je kad je čuo da mu suprug pop dive Jelene Karleuše poručuje da se mediji obrate Ognjenu za problem s Jelenom.

Nakon što je kao bomba odjeknula vijest da su Jelena Karleuša i Duško Tošić navodno zapali u bračnu krizu zbog njegovog kolege Ognjena Vranješa, dva nogometaša su ozbiljno zaratila.

Naime, Vranješ je najstrašnije uvrijedio pjevačicinog muža, koji je htio s njim raščistiti račune. Duško je preko medija novinarima poručio da se za sva pitanja obrate isključivo igraču Anderlechta, što je njega izvelo iz takta, pa je bijesno poručio:

“Recite Dušku da puši ku*ac! Eto, toliko mu prenesite. Neka mi popuši ku*ac. Neka rješava problem sa svojom ženom. Slobodno mu poručite da sam ja to rekao”.

Novinari Kurira pokušali su stupiti u kontakt s Tošićem, koji se trenutno nalazi u Kini, da čuju njegov komentar na Vranješevu poruku, ali se on nije javljao na telefon.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI