fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

SAPUNICA BEZ KRAJA: Kanye West zabranio Kim Kardashian da ga zove!

Autor: dnevno.ba

Popularni holivudski par nakon razvoda ne razgovaraju i usput je reper odlučio promijeniti sve brojeve telefona te ga Kim može kontaktirati samo putem njegovo osiguranja.

Prema navodima portala Page Six, Kanye je odlučio Kim srezati kompletno iz života i to prije nego su se rastavili.

Izvor je dodao kako par nastavlja zajedno brinuti za djecu, a Kanye ih redovito posjećuje kod kuće dok je Kim vani. Izvor je rekao: “Čak i prije nego što je Kim podnijela zahtjev za razvod, Kanye je promijenio broj i rekao: Možeš me kontaktirati putem mog osiguranja”.  “Unatoč tome, ona mu vjeruje oko djece. Zna da ih voli i da ih želi viđati. Ona izlazi iz kuće, a on dolazi i druži se s djecom. Imaju vojsku dadilja, tako da je tranzicija lagana”, dodao  je izvor te je pojasnio kako Kim nikad ne bi spriječila Kanyea da ima veze s njihovom djecom, ali smatra da ona ne bi trebala biti tamo kada ih on posjeti i to na njegov zahtjev.

Posjetimo, Page Six ekskluzivno je otkrio da se Kim i Kanye razvode u siječnju. Nakon intenzivnog perioda pregovora, Kim je 19. veljače zatražila razvod. Par se sukobljavao  oko njihove imovine na Hidden Hillsu, ali Kim je smjela zadržati to imanje kao glavni dom za svoju djecu: kćeri North ( 7) i Chicago ( 3) te sinove Sainta ( 5) i Psalma (1). Izvor je dodao: “Kim posjeduje svu zemlju oko kuće, ali Kanye je kuću kupio sam, a zatim su podijelili troškove obnove. Kim se borila da zadrži to mjesto jer je to dom njihove djece i pobijedila je. Kanye naravno ima svoj ranč u Wyomingu, ali od nedavno je u LA-u gdje snima i radi pa redovito dolazi u posjet djeci. Ali ona ne vozi djecu do Wyominga i natrag”.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});