fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

STIŽU BLIZANKE PLAVE KRVI! MEGHAN JE TRUDNA!? Evo kako će se zvati nasljednice britanske krune!

Autor: dnevno.ba

Nakon što su početkom godine šokirali svijet odlukom da napuste kraljevsku obitelj i sreću potraže u Americi, glasine oko “novog” života 36-godišnjeg princa Harryja i njegove tri godine starije supruge Meghan Markle, ne prestaju se stišavati. Iz kraljevske su obitelji, između ostalog, “pobjegli” kako bi se posvetili obiteljskom životu, stoga ne čude napisi američkih medija o tome kako njihovom jednogodišnjem sinu Archieju uskoro stiže – “pojačanje”.

Naime, magazin Globe piše kako je Meghan trudna te očekuje dvije djevojčice. ‘Harry je za rođendan dobio najbolji poklon. Meghan mu je rekla da je trudna i da čekaju dvije djevojčice. Čekala je “pravo vrijeme”, ali kada su potpisali ugovor s Netflixom i kupili novu kuću, shvatila je da mu mora reći. Harry je bio ‘izvan sebe”, nije mogao sakriti uzbuđenje”, rekao je izvor blizak ovim slavnim supružnicima.

Ipak, sretne se vijesti navodno nisu baš svidjele Meghaninoj šogorici, Kate Middleton. “Iako još uvijek nisu službeno reagirali na Meghaninu trudnoću, Kate je bijesna i pomalo ljubomorna jer je ona oduvijek željela blizance. S druge strane, Meghan se nada da će prinove u obitelji napokon ‘smiriti stvari’ i zbližiti sve njih”, otkriva izvor.

Nadalje, Meghan je trudnoću, čini se, planirala. Naime, ona i Harry već imaju i imena za djevojčice koje bi na svijet trebale stići kroz pet mjeseci. Naime, djevojčice će se zvati Doria i Diana, po svojim bakama. “Meghan je oduvijek željela curicu. Proširivanje obitelji bilo im je prioritet otkada su napustili kraljevsku obitelj”, zaključuje izvor, javlja Story.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});