fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Stvari koje vas čine dobrom u krevetu

Autor: Žena.hr

Tracey Cox već se godinama bavi proučavanjem muško-ženskih odnosa i stručnjakinja je za seks, a za Daily Mail je otkrila koje to točno stvari čine ženu dobrom u krevetu.

Kakvu ženu muškarci žele u krevetu? Samouvjerenu, spremnu na avanture i onu koja zna što želi kad je u pitanju seks. Koje stvari žene čine neodoljivom kad je seks u pitanju, pročitajte u nastavku…

Ona inicira seks

Muškarci vole žene koje vole seks i koje ga ponekad i same iniciraju. Dakle, nemojte uvijek čekati da on potakne seks. Preuzmite stvari u svoje ruke i iznenadite ga.

Ne prosuđuje

Nemojte na svaki njegov neobičan prijedlog vezan u seks reagirati s gnušanjem. Svi mi imamo neke svoje fantazije koje su nama seksi, a nekome drugome bi možda izgledale perverzno. Dakle, kada vam partner predloži nešto takvo, nemojte ga odmah odbiti, već prije toga malo promislite. Ako ideja koju predlaže nikoga neće povrijediti (fizički ili emocionalno) zašto ne biste isprobali i ispunili mu jednu od njegovih maštarija? Obožavat će vas još više. Žene koje su dobre u krevete uvijek su otvorene za nove ideje. No to ne znači da morate pristati na svaki njegov uvrnuti prijedlog…

Ne boji se reći ne

Nastavno na prethodnu točku, nemojte se bojati reći ne ako vam se nešto ne sviđa ili mislite da bi vas moglo povrijediti. Žena koja pristaje na svaki partnerov prijedlog samo kako bi zadovoljila partnera nije nimalo seksi. Prije svega, važno je biti iskren kad su odnosi u pitanju.

Zna se nositi s njegovim manama

Kad je seks u pitanju, muškarci su pomalo primitivna bića. Možda zvuči grubo, ali je istinito. I to je tamna strana njihove seksualnosti koja nama ženama teško pada ali je prosto moramo prihvatiti. Seks je vrlo bitan segment svake veze i nemojte ga zanemarivati želite li imati kvalitetan odnos.

Voli raznolikost

Muškarci smatraju kako su u krevetu dobre one žene koje vole raznolikost i koje su otvorene za nove ideje. Ako u seksu radite uvijek jednu te istu stvar to može ubrzo dosaditi te seks tako postaje samo rutina bez imalo uzbuđenja i strasti. Zamislite da svaki dan jedete jedan te isti obrok. Dosadno i jednolično! Zato, ako ste pronašli partnera za cijeli život i želite ga zadržati, ponekad je potrebno malo začiniti seksualni život, odnosno isprobati nešto što nikad ranije niste.

Zna što želi

Želite li biti dobri u krevetu, morate znati pokazati svoje želje i potrebe, a ne samo pasivno čekati i očekivati da će on pročitati vaše misli. Muškarci vole kada im žene daju upute. Štoviše, to iz uzbuđuje i sretni su kada nas mogu zadovoljiti. Nemojte i sebi i njemu uskratiti takvo zadovoljstvo.

Lijepo se ponaša prema njegovoj ‘alatki’

Nije tajna da su muškarci pomalo opsjednuti svojim penisom. Ne zabrinjava ih samo njegova veličina, već i izgled, koliko dugo može izdržati i sl. Stoga budite ljubazni prema njemu kad su te stvari u pitanju, dajte mu komplimente i pokažite mu koliko uživate u zajedničkim seksi igricama…

Zna da on nije robot

Morate biti svjesni da i muškarci imaju svoje loše dane, baš kao i mi žene. To što vole seks ne znači da nemaju emocija (iako ih rijetko kad pokazuju). Oni također mogu biti povrijeđeni, pod stresom ili ih možda nešto brine. To ujedno znači da ponekad ne mogu dati sve od sebe kad je seks u pitanju ili imaju manjih problema zbog kojih mi žene često paničarimo. Primjerice, ako ima problema s erekcijom ne mora ujedno značiti i da vas više ne želi. Možda je samo imao stresan dan. Njegov penis stari baš kao i on, pa uzmite i to u obzir. Umjesto da radite probleme u takvim situacijama, budite mu utjeha i recite mu kako je to sasvim normalno. Događa se svima.

Voli oralni seks (primati i davati)

Velik broj žena ne voli oralni seks (kad je davanje u pitanju), dok ga muškarci obožavaju. Oralni je seks, tvrdi Cox, daleko intimniji od običnog seksa i upravo u tome leži njegova posebnost.

Taktički daje povratne informacija

Muškarcima su bitne njihove performanse u krevetu i zato daju sve od sebe da bi na partnericu ostavili najbolji dojam. Oni vole kad im žena daje direktne upute o tome kako da je zadovolje, no rijetko kad će vas to direktno pitati jer ih je sram i ne žele ispasti glupo. Stoga se ne bojte pokazati mu i detaljno pojasniti kako da vas zadovolji na najbolji mogući način.

Ispušta zvukove tijekom seksa (ali nije preglasna)

Seks u potpunoj tišini u najmanju je ruku neugodan. Stenjanje i ispuštanje zvukova tijekom seksa svojevrsna je povratna informacija kojom partneru dajemo do znanja da nešto čini kako treba. Ipak, sa zvukovima tijekom seksa treba biti umjeren i ne pretjerivati.

Zadovoljna je svojim tijelom

Nitko nije savršen i svi mi imamo svoje male tjelesne nedostatke koji nam se ne sviđaju. Međutim, žene koje muškarci vole nisu opsjednute svojim nedostacima, već na pravi način znaju pokazati ono čime se ponose i pune su samopouzdanja. Dakle, prihvatile su svoje tijelo takvo kakvo je.

Voli seksi odjeću

Žene koje su dobre u krevetu najčešće obožavaju i seksi odjeću te izazovno donje rublje. Iako većina muškaraca razmišlja samo o tome kako će nas razodjenuti, oni zapravo vole kad se pred njima pojavimo u provokativnoj odjeći ili čipkastom korzetu. To im raspaljuje maštu i naprosto ih uzbuđuje. Ne volite li komplicirati, odjenite samo grudnjak, gaće i cipele na petu. I to će ga oduševiti.

Ne boji se pokazati koliko joj je stalo do njega

Ne bojte se pokazati pred drugima koliko vam je stalo do njega. Poljubite ga u usta, čak i ako je u društvu prijatelja. U tome nema ništa loše. Zapravo, to je vrlo seksi. S druge strane, određene stvari zadržite za sebe. Primjerice, ima li problema s erekcijom ili pak pati od preuranjene ejakulacije, ne trebate to prepričati svim svojim prijateljicama.

Ne glumi orgazam

Ako je sve učinio kako treba i stvarno se potrudio te ste već dugo zajedno, ali vi jednostavno niste postigli vrhunac (boli vas glava, loše ste raspoloženi, itd…), ponekad je ok nagraditi ga lažnim orgazmom. Ipak, ako svaki put kad vodite ljubav glumite da ste doživjeli orgazam a niste, to onda već predstavlja problem. Kako će vas ikad dovesti do vrhunca ako misli da sve radi kako treba? Ako s njim nikad niste doživjeli orgazam, čemu onda uopće seks?

Autor: Žena.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});