fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Svaka njezina pjesma ima poruku

Autor: Express.

SARAJEVO - Pjevačica Maya Berović, gostovala je jučer u emisiji “Kontravizija”. Ona je ovom prilikom otkrila da se veoma temeljno priprema za veliki koncert u “Štark” areni, koji je zakazan za 2. studenog.

Maya je istakla da svoju suradnju s poznatim reperima Bubom Corellijem i Jalom Bratom neće prekidati:

“Meni muziku rade sada Jala i Buba, mi se svakodnevno družimo, oni me znaju, znaju šta volim. Nisu imali problem jer me poznaju i uvijek smo se do sada slagali. Svaka moja pjesma ima poruku. Počevši od pjesme “Devojačko prezime” koja je imala jaku poruku upućenu ženama, pa sve do sad”, rekla je Berovićeva i dodala:

“Suradnja nam je odlična još od pjesme “To mi radi”, pronašli smo se, energije su nam se poklopile, znamo se. Nešto što je dobro nema potrebe da se mijenja.

Voditelja emisije Lava Pajkića je interesiralo kako je nastao naziv za njenu pjesmu “Bebo”, koja se ustvari zove “Neka stvar”, ali ju je publika preimenovala.

“Uvijek smo se stalno šalili “Bebo, bebo” između sebe, tako se i rodila ta pjesma”, navela je Maya.

Pjevačica je svoju karijeru gradila isključivo na hitovima i dobrom glasu, dok su mnoge njene kolegice postale poznate po brojnim skandalima.

“Ja sam se od početka karijere bavila samo muzikom, dobrom pjesmom, spotovima. Nisam se bavila drugim stvarima niti me to zanima”, rekla je Berovićeva u “Kontraviziji”.

Autor: Express.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});