TAJNI SIGNALI koji je odaju da želi seks

Autor: Dnevno.ba

DRVAR - Postoji stara muška pošalica „k'o pročita ženu, treba dobiti Nobelovu nagradu“. Ovo nije daleko od istine, ali ipak postoje neki signali koji odaju ženu koja je zainteresirana za seks. Dragi muškarci, ekipa portala Eros.ba prikupila ih je na jednom mjestu, dobro ih proučite, pa možda vam se i posreći ... ko zna.

Za početak zainteresirana žena gledat će muškarca s punom pažnjom, pri tome joj se šire zjenice, treptat će više nego što je uobičajeno i s vremena na vrijeme podizat će obije obrve, upadljivo na nekoliko sekundi.

Kada je u blizini muškarca koji joj se dopada, bez obzira da li stoji ili sjedi, položaj njenih nogu bit će rašireniji. Ukoliko sjedite i razgovarate, pogledajte kako joj stoje noge, ako joj se dopadate često će jedna noga biti podvučena pod drugu i usmjerena prema vama u nivou koljena. Također, nesvjesno će dodirivati svoja bedra, zapravo zamišljajući da vi to radite.

Kosa je jako bitan faktor za ljepotu žene, ali i za njeno zavođenje. Ukoliko stalno sklanja pramenove s lica, to je siguran znak da joj se dopadate. Isto tako, ukoliko često prolazi prstima kroz kosu, a kada mota kosu oko svog prsta dok vas gleda, zapravo vas zavodi.

Osmijeh je bitna stavka pri ovoj neverbalnoj komunikaciji, širok pri kome pokazuje i gornje i donje zube dobar je znak, kao i grickanje usana i pokazivanje jezika. Također, oblizivanje usana ili dodirivanje zuba jezikom, te stavljanje nokata među zube, signali su da joj se dopadate…

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI