fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Tri najveće ljubavi Brada Pitta koje su završile katastrofalno! A tek kada čujete što je radio na početku karijere da zaradi kruh!

Autor: dnevno.ba

Brad Pitt je utjelovljenje savršenog muškarca. Svi muškarci žele biti poput njega, a sve žene žele biti s njim. No, njegov život je ujedno popraćen brojnim skandalima, razvodima i ovisnostima o čitavom nizu opijata, a niti njegovi profesionalni počeci nisu bili laki. Krajem 80-ih je danas megapopularni glumac bio doslovno nitko i ništa. U novčaniku nije imao ni lipe, a sve što je tada posjedovao bio je san da će jednog dana postati netko i nešto. No, Brad je riskirao – svega dva tjedna do diplome, napustio je studij novinarstva i preselio se u Los Angeles s ušteđevinom od svega 325 dolara.

No, glumački poslovni nisu stigli tako brzo pa je Brad dugo radio najčudnije poslove, primjerice bio je maskota za jedan fast food objekt. No, danas na činjenicu da je morao skakutati u groznom žutom kostimu u obliku pilića, ne gleda sa sramotom. ‘Čovjek mora jesti’, objasnio je u intervjuu za Ellen DeGeneres.  Zatim je radio kao vozač limuzine u kojoj je vozio striptizete, no ovaj se naizgled običan posao pretvorio u ključnu stavku u njegovom životu. Naime, jedna od striptizeta pohađala je satove glume i pozvala je Brada da ih upiše, što je on i učinio, a ostalo je povijest. ‘Striptizete su mi spasile život’, šalio se Brad u nizu intervjua. No, unatoč tome što su uloge u serijama i filmovima počele nicati, na ljubavnom planu nije mu išlo najbolje. Gwyneth Paltrow bila je prva Bradova velika ljubav, no prije nje je izlazio s desecima žena. Glumicu je upoznao na snimanju filma ‘Sedam’ iz 1995., a čim su se upoznali zaljubili su se pa je Brad brzo zaprosio Gwyneth, no 1997. prekinuli su.  Oboje su dugo tajili razlog prekida, no nedavno je glumica priznala da je bila premlada za udaju i da jednostavno nije bila spremna. ‘Imala sam 22 godine kada sam ga upoznala. To je premalo godina za donijeti tako važnu odluku’, objasnila je.

No, Brad je brzo krenuo dalje i prohodao s drugom velikom ljubavi u svom životu – Jennifer Aniston. Međutim, nakon sedam prekrasnih godina zajedno, par je odjednom prekinuo i to na čudo svih pa i same Jennifer.  Brad i Jenn upoznali su se još 1994. i u početku su bili prijatelji da bi 1999. shvatili koliko su zaljubljeni. Ipak 2005. su se razveli, a svega par mjeseci nakon razvoda i lansiranja filma ‘Gospodin i Gospođa Smiht’, svijet su obišle fotografije na kojima Brad i Angelina poziraju s mnoštvom djece u stilu skladne obitelji iz 60-ih. Iako su fotografije bile napravljene u promotivne svrhe, Jennifer je ovo slomilo. Tad je rekla da Brad nije tip osobe koja bi joj trljala nešto u lice te da bi Brad sigurno rekao nešto u stilu: ‘To je samo umjetnost’. No, svejedno je bila povrijeđena nedostatkom susjećanja za ono što je prošla, pogotovo zato što su ona i Brad još bili u braku kad su počele kolati glasine da se osjeća kemija između Brada i Angeline.

No, premda je Brad zakoračio u naizgled sretnu vezu s Angelinom, ušao je dublje u svoju borbu s depresijom i alkoholom koja je započela još puno ranije. U tu ruku se Jennifer spasila jer više nije morala gledati Brada takvog, no i dalje je morala nastaviti surađivati s njim s obzirom na to da su pokrenuli zajedničku producentsku kuću Plan B, koja i dan danas producira odlične fimove, poput ‘12 godina ropstva’ i ‘Ad Astre’.

Iako je bio na vrhuncu svoje slave te je bio u vezi s najljepšom ženom na svijetu, Brad se borio s teškim oblikom depresije. Ovo zvuči suludo, s obzirom na to da je riječ o jednom od najzgodnijih, najpopularnijih i najbogatijih muškaraca na svijetu, no i sam Brad teško može objasniti zašto ga je depresija toliko pogodila. Donekle smatra da je upravo slava bila kriva jer se jednostavno nije mogao nositi s njom, a na svojim putovanjima, pogotovo onom u Maroko, shvatio je da su njegovi problemi ništa prema onima ljudi koji žive u teškom siromaštvu i bijedi. Upravo se po tom pitanju jako povezao s Angelinom koju su glad i nemoć onih koji žive u najsiromašnijim dijelovima svijeta, također jako pogodili kada se susrela s njima. Zato su oboje bili za to da posvoje što više djece iz ratom i siromaštvom pogođenih zemalja te su davali, i i dalje daju, ogromne svote novaca u dobrotvorne svrhe. Nakon 10 godina veze oženili su se, a Pitt je Jolie zaprosio prstenom vrijednim milijun dolara. No, unatoč silnoj ljubavi, zbog koje je bez razmišljanja neizmjerno povrijedio Jennifer, i silnoj djeci, brak im se raspao nakon samo dvije godine.  To ga je opet bacilo u pakao droge i depresije, no posljednje se dvije godine izgleda uspješno izvadio iz istog, a na temu svog bračnog života i općenito neuspjeha u životu sada na crvenom tepihu zbija šale i to na račun samog sebe, umjesto da druge krivi za svoje propuste.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});