fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Vedrana Rudan osula paljbu po poznatoj voditeljici: ‘Ja bi bila mnogo ljepša da imam vaše pare’

Autor: Dnevno.ba

Voditeljica Jovana Joksimović svaki put kada u goste u jutarnji program pozove književnicu Vedranu Rudan, ti razgovori se prepričavaju. Naime, na društvenim mrežama je i dalje viralan video u kojemu Vedrana Rudan pokušava uvrijediti Jovanu Joksimović na osnovu bogatstva i fizičkog izgleda, iako se ova situacija dogodila prije više od godinu dana.

“Evo da sam ja plaćena kao vi, ja bih možda i ljepše izgledala od vas”, rekla je Rudan, a Jovana je odgovorila: “Nisam se nešto potrudila?” Vedrana joj je poručila: “Pa nisam baš sigurna. Niste vi nešto lijepi, zato što niste uložili u sebe. Pogledajte mene, a pogledajte sebe. Zašto ste vi tako lijepi, a ja nisam? Ja mislim da bih ja bila mnogo ljepša da imam vaše pare.”

“Mislite da sam nešto ulagala u svoj izgled? Šta ste zapeli za moje pare? Koje pare?”, upitala se voditeljica. “Čim ja vas vidim s troje djece, sa najnovijim džipom. I kad ja vidim nekoga tko vozi dva automobila od 500.000 eura i kupio od Karića viletinu, mogu vam samo reći. A gdje je tu pravda?”, istaknula je književnica, prenosi Dnevno.hr.

Književnica bez dlake na jeziku

“Ja sam se dobro udala”, odgovorila joj je Jovana Joksimović. “Ili se Željko dobro oženio?”, pitala je Vedrana. “Ja sam se dobro udala i on se super oženio”, odbrusila je Jovana. “Mislim da se on bolje oženio, nego što ste se vi udali, ali dobro”, zaključila je Vedrana za kraj.

Podsjetimo, spisateljica je nedavno na svom blogu u tekstu najavila promociju svoje knjige u Beogradu te se dotaknula vlastitog izgleda, procesa starenja i nošenja s pritiscima javnih osoba, očekivanjima i društvenim normama. “Je li se lakše skinuti sa keksa ili se*sa?” postavila je pitanje na svojoj Facebook stranici uz objavljeni tekst.

U svom je novom tekstu, kroz vlastito iskustvo, uz dobru dozu humora, ironije i sarkazma, opisala kako se nosi sa znakovima starosti, ali i kako je njen suprug u priči reagirao kada ju je ugledao nakon što se podvrgnula estetskom zahvatu.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});