fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Facebook

Veliki gubitak za svjetsku glazbenu scenu! Preminuo je popularni glazbenik: ‘Shrvani smo’

Autor: Dnevno.ba

Svjetska glazbena scena jučer je pretrpjela velik gubitak. U dobi od 73 godine preminuo je glazbenik Steve Harley, frontmen popularnog britanskog sastava Cockney Rebel. Najpoznatiji po pjesmi ‘Make Me Smile’, Harley se posljednjih nekoliko godina borio protiv raka, a vijest o smrti potvrdila je njegova kći.

“Shrvani smo što moramo objaviti da je naš predivni suprug i otac mirno preminuo kod kuće, okružen svojom obitelji. Ptice iz šume koju je toliko volio pjevale su za njega, i njegov dom bio je ispunjen smijehom četvero unučadi. Kako god ste ga znali, njegovo srce iskazivalo je ono najljepše”, stoji u priopćenju.

“Steveu je ogromnu utjehu predstavljala podrška fanova tijekom njegove borbe, i htio bi vam duboko zahvaliti za vašu ljubav tijekom njegove karijere. Svi znamo da će očajnički nedostajati ljudima diljem svijeta, i molimo vas za privatnost dok tugujemo”, zaključuje se u obavijesti.

May be an image of 4 people, baby and people smiling
Foto: Facebook

Zbog zdravlja otkazao ovogodišnju turneju

Podsjetimo, još prošlog listopada glazbenik je objavio da otkazuje nastupe benda Steve Harley Acoustic Band, koji su se trebali održati u siječnju 2024. godine. U veljači su pak iz njegovog tima poručili kako se Harley zbog zdravstvenog stanja ne može obavezati više niti na jedan koncert.

Kan een zwart-witafbeelding zijn van 2 mensen
Foto: Facebook

Steve Harley rođen je u južnom Londonu 1951. godine. Početkom 70-ih osnovao je Cockney Rebels, koji je tijekom godina nekoliko puta prekidao i nastavljao nastupati. Posljednji put su se ponovno okupili 1994. godine, a Harley je imao i uspješnu samostalnu karijeru.

Njihov debitantski studijski album, The Human Menagerie, objavljen je 1973. godine. Ostali hitovi uključuju Here Comes The Sun, The Best Years of Our Lives, Mr. Raffles i druge. Najveći hit benda, Make Me Smile (Come Up and See Me), prodan je u oko 1.5 milijuna primjeraka i obrađen je više od 120 puta.

Severina i Igor Kojić se službeno razveli: Odluku smo donijeli zajedno

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});