fbpx

VIDEO Mostarac oduševio u Supertalentu i plasirao se u finale

Autor: Dnevno.ba

Mostarski multi-voicer Mario Zovko koji je imitirao Louisa Armstronga, Elvisa Presleya, Iron Maiden, AC/DC, Verdija, Shakire i mnoge druge prošao je u finale Supertalenta.
Žiriju se najviše dojmilo kako je imitirao Shakiru i Verdija.

Meni je ovo vokalno bilo jako zanimljivo, rekla je Martina, a Davor mu je poručio: Nastup je bio jako upečatljiv i još jači nego na audiciji.

Mario ne preferira horoskop, ali kaže da ga njegov kineski znak vepar u potpunosti opisuje, a njegov život najbolje opisuje rečenica “tri puta padneš, tri puta se dižeš”.

Mario je magistar informatike koji se oženio ženom koju je upoznao preko društvenih mreža. Poslao joj je zahtjev za prijateljstvo, a ona ga je napala i prije nego se predstavio.

Nije mogao dočekati spoj s takvom ženom, pa ju je pozvao da izađe ispred zgrade da se upoznaju. Kaže da se već na prvom susretu moglo prepoznati da će mu to biti žena. Njegovi hobiji su fotografija i spavanje.

Idol mu je David Beckham i Mario je kao tinejdžer imao njegovu frizuru. Najsretniji trenutak mu je bio kada je himna Ode to Manchester United, koju je skladao za svoj omiljeni klub, zasvirala na utakmici Lige prvaka. 2019. su njega i suprugu na Old Traffordu dočekali kao kralja i kraljicu, prenosi Nova TV.

Nije baš htio puno u javnost izlaziti sa svojim talentom multi-voicera, nego je dosad više svoju ekipu zabavljao time.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI