fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VRATILI SE JAČI NEGO IKAD, ILI IPAK NE? Karleuša objavila fotografiju s Tošićem pa krenula nizati komplimente, no čini se i da se predomislila

Autor: dnevno.ba

Jelena Karleuša nakon mjeseci šuškanja, ali i prepucavanja po društvenim mrežama, objavila je fotografiju sa suprugom Duškom Tošićem te tako stala na kraj informacijama o navodnom raspadu braka. No, Karleuša nije stala samo na tome. Objavu je posvetila samom Tošiću pa istaknula njegovu dobrotu, nazvala ga čovjekom bez mrlje koji nikada nije varao ili ponizio… a potom i samu objavu izbrisala.

“Cheers! Živjeli za dobrog i neiskvarenog čovjeka pored mene, oca dvije kćeri koje neizmjerno voli, za velikog sportaša. Živjeli za čovjeka koji nikada nije varao ili ponizio. NIKOGA. NIKADA. Čovjeka bez jedne jedine mrlje, koji nažalost trpi i najstrašnije napade bolesnika. Zbog mene. Točnije, zbog njihove bolesne mržnje prema meni. Imam potrebu napisati: Nitko tebe Duško ne može uprljati. A, nema te bagre, te zle namjere, te laži koja može uprljati dobrog čovjeka i njegovu obitelj. Jako mi je žao što ti bagra ime spominje…. jer bi na koljenima morali klečati koliko su nedostojni”, pisalo je.

Fotografija je inače s večere na kojoj su Tošić i Karleuša s nekoliko prijatelja. Inače, u srpskim je medijima zadnjih dana osvanula priča kako Tošić tajno ljubi tajno ljubi influencericu i poduzetnicu Anu Jovanović, a čitava priča o raspadu braka Karleuše i Tošića, podsjetimo počela je nakon što je u javnost izašla navodna afera između Karleuše i bosanskog nogometaša Ognjena Vranješa.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});