fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Nera Simic / CROPIX

Zabranjena ljubav popularnog glumca: Poznata djevojka nije se svidjela njegovoj mami

Autor: Dnevno.ba

Uspješni glumac Goran Bogdan nerado govori o svom privatnom životu, ali neki detalji isplivali su u javnost. Poznato je tako kako je trenutno u vezi sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljković, koja se povremeno pohvali nekom njihovom zajedničkom fotografijom.

Bogdanova Jovana prije glumca je bila u vezi s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, dok je Bogdan pažnju privukao činjenicom što je bio u ljubavnoj romansi sa Dianom Oniunas-Pusić, kćeri bivše ministrice Vesne Pusić.

NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

Mami se djevojka nije sviđala?

Ono manje poznato je njegova veza s bivšom pjevačicom ET-a, danas PR-ovkom Lanom Klingor Mihić. Kako se doznalo, par je bio u vezi oko pola godine, a navodno je razlazu kumovala glumčeva majka, kojoj je smetala činjenica što je Lana bila samohrana majka, prenosi Dnevno.hr.

Inače, nedavno je Lana gostovala u popularnom podcastu ‘Mame kod Lane’, gdje je voditeljici Lani Gojak Bajt govorila o djetinjstvu i čestim selidbama, a poseban fokus stavila je na svoje majčinstvo te je opisala rođenje svoje prve kćeri Kiare, koju je rodila s 26 godina.

Lanina prva trudnoća dogodila se neplanirano, a pjevačica je tada napravila hrabru odluku biti samohranom majkom. Iako je danas u sretnom braku, prilikom rođenja kćeri Kiare uza sebe nije imala mušku podršku što joj je iznimno teško palo u tim trenucima.

Bivša pjevačica udala se prije 10 godina za Antu Mihića s kojim je dobila još dvije kćeri, Marlu i Miku.

GORAN BOGDAN doveo djevojku roditeljima u Široki: “Uvijek me pitaju kada ću se smiriti”

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});